2777
2789

وقتی یبار بافت رحم ریخته بچه کجا بود ؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی ما اول از همه ی اینا مطمئن میشم بعد عقد رسمی میکنیم، وقتی عقد میکنید دیگه شرعا و قانونن زن و شوه ...

من الان ک باردارم،

درسته زن وشوهرن وهیچ مشکلی نداره،این عقیده من بود دو سال و نیم هم نذاشتم برگردم عقب بازم همین عقیدمه ،الان اگر کسی بگه تو عقد رابطه دارم خب دیگه زن و شوهرن حرام ک نکردن،

از نظرم هیچ اشکالی نداره اگر دختری تو عقد بکارت از دست بده بعد بفهمه طرفش بدرد نمیخوره و بخواد جدابشه،

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

نه کی گفته؟بکارت سوراخه و اگه بره داخل صددرصد امکان بارداری هست،پس خون پریودی از کجا میاد؟

وقتی پریود میشی رحم باز میشه و خون میاد

پریودی تمام شد رحم بسته میشه

یادمه اینو استاد تنظیم گفت 

🤍

وقتی پریود میشی رحم باز میشه و خون میاد پریودی تمام شد رحم بسته میشه یادمه اینو استاد تنظیم گفت&nb ...

استادتون کی بوده دقیقا؟!والا ما تو مقاله های علمی چیز دیگه ای خوندیم!

پشت من خدا بوده همیشه ...