2777
2789
عنوان

اقدامیا بیاین

71 بازدید | 23 پست

چن وقته ک اقدامین؟؟ من۶ماهه اقدامم این ماه خیلی امیدواربودم اما پریودشدم دلم شکست الانم انگار رو دلم یه غمی سنگینی میکنه😭 هر راهی روشی از دعا نذر قرص دکتر بلدین بگین ک جواب بده

من سه ساله اقدامم دوبار سقط داشتم اونم مشکل از شوهرم بود

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

عزیزم دکتر رفتی مشکل از خودته یا شوهرت

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۳-۴ ساله😒

دکتر رفتی

من سه ساله اقدامم دوبار سقط داشتم اونم مشکل از شوهرم بود

شوهرتون مشکلش چیه؟؟شوهر من واریکوسل داشت ک پارسال عمل کرد وبعدش اقدام کردیم ک شیش ماهه باردارنشدم ازمایشم داده دکتر گفت مشکلی نداره، ولی من همش فکرمیکنم مشکل از شوهرمه اخه ارث دارن دیربچه دارمیشن یا کلا بعدیکی دوتابچه دیگه بچه دارنمیشن

عزیزم دکتر رفتی مشکل از خودته یا شوهرت

خودمم مشکلی نداشتم عفونت ندارم عادتم منظمه ک متخصص گف احتمال زیاد تنبلی ام نداری حتی قرص کلومیفن بهم داد هر۱۲ساعت دوتا میخوردم بازم انگار فایده نداش

شوهرتون مشکلش چیه؟؟شوهر من واریکوسل داشت ک پارسال عمل کرد وبعدش اقدام کردیم ک شیش ماهه باردارنشدم از ...

شوهر منم واریکوسل ۱ داشت که دکتر گفت مشکلی نیست با قرص خوب میشه 

اره بیشتر مشکل از همسرمه

خب براش دوسین درس کن یا خرنوب 

خودمم مشکلی نداشتم عفونت ندارم عادتم منظمه ک متخصص گف احتمال زیاد تنبلی ام نداری حتی قرص کلومیفن بهم ...

قرص لتروزول ام خوبه