2777
2789
عنوان

خانوما میشه نظر بدین مهمه

950 بازدید | 33 پست

من و شوهرم خیلی مشکلات سطحی داریم 

تلاششو برای کار میکنه اعتیاد نداره دست بزن نداره با ادبه ..خانواده داره خونه پدرش داده داریم زندگی می‌کنیم میاحتاج زندگی رو تهیه میکنه اشکالاتی هم داره ولی چیز قابل گفتی برای طلاق نداره ..ولی من بچه بازی کردم دروغ و پنهان کاری زیاد کردم پشتش حرف زدم فهمید و خیلی کارا که ازم سرد شد ..لبه تیغم میگه فقط طلاق ولی گفت اگه مشاوره بگه قابل حل شدنه من مشکلی ندارم ولی میگه اعتماد کردن بهت سخته رابطه ج ن س ی هم حتی دیشب داشتیم با اینکه این مشگلات بینمون هست ولی موندم در مونده هستم نمی‌دونم مشگل کجاست یکی گفته برات دعا زدن...فردا وقت مشاوره دارم که مشورت کنم ...تا ظهر خواب بودم صبحونه بهش نمیدادم ووووو...هزار کار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بگو چندسالتونه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

به نظرت اون دوستم داره؟؟

میدونه ی مرد اگه دوس نداشتم باشه زندگیشو یکاری میکنه سرد شی بری اصلا اهمیت نمیده ب زندگیش

ولی ایتطوری ک میگی شوهرت خیلی خوبه

مراقبش باش

یروز ب خودت میای میبینی خیلی دیره و دیه نداریش دختر

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
میدونه ی مرد اگه دوس نداشتم باشه زندگیشو یکاری میکنه سرد شی بری اصلا اهمیت نمیده ب زندگیش ولی ایتطو ...

الانم دیره .گفت فقط اگه مشاور گفت اوکیه من فرصت میدم بهت..ولی ترسیدم نمی‌دونم گیجم سرم باد کرده 

چه جوری ...خیلی دیره حس میکنم تصمیمش رو گرفته 

خودش میگه مشاور بگه قبول میکنه پس هنوز یه راهی هست

شما تلاشتو بکنی بهتر از اینه که بذاری همینطوری زندگیت خراب بشه

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
الانم دیره .گفت فقط اگه مشاور گفت اوکیه من فرصت میدم بهت..ولی ترسیدم نمی‌دونم گیجم سرم باد کرده  ...

میخواد بترسونتت.وگرنه رابطه نداشت باهات.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌