از امشب قصد کردم رژیم فستینگ بگیرم ۱۶ ساعت چیزی نخورم ۸ ساعت آزاد غذای نرمال روز یه حجم کمتر . آب. قهوه و چایی بدون شکر و نوشیدنی بدون کالری در مدت ۱۶ ساعت روزه داری آزاد هست . سه روز باید رژیم رژیم داشته باشی دو روز استراحت.کسی راجع بهش میدونه بیشتر ؟!
راستی فکر کنم باید کمترین میزان انرژی لازم روزانه رو تو تایم آزاد داشته باشیم. نسبتش واسه خانمها و آقایان متفاوت هست اشتباه نکنم واسه خانم ها ۱۶۰۰ یا ۱۷۰۰ کالری باشه .مطمئنا زیر ۲۰۰۰ کالری هست.
من حجم غذام زیاد نیست ولی از امروز یه بخشی از غذام رو سبزیجات و فیبر بیشتری میخورم .
هفت صبح بیدار شدم ورزش کردم بعدش دوش گرفتم یه تخم مرغ ابپز خوردم سه تا خرما خوردم ناهارم عدس پلو بود۱۰قاشق خوردم ...سخت گذشت😄تو بگو چکار کردی
یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی! اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی! اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
سلام . من امروز رو یه تقلب کوچولو کردم یه فنجون قهوه باشکر خوردم .
من اصلا اهل قهوه نیستم چایی هم کم میخورم
من صبح بیدار شدم همون قهوه رو خوردم رفتم سر کار . اومدم کارای خونه رو کردم . ساعت یک سه تا خرما خوردم و الان نهار . سخت نبود واسه من . از چ ساعتی رژیم هستی؟ من ۹ شب تا ۱ ظهر
من صبح بیدار شدم همون قهوه رو خوردم رفتم سر کار . اومدم کارای خونه رو کردم . ساعت یک سه تا خرما خورد ...
من همش رژیمم😄از صبح تا شب کم میخورم همش میخوام یدفعه کم کنم
ادامه نداد. جو گیر شده بود با زن عموم یه هفته درست کردن بعد فراموش کرد
ولی شیش شب شام میخورم دیگه ۷به بعد هیچی نمیخورم فقط مایعات