من دلم میخاد خونه تمیز باشه، اما خونوادم، ن ک یکیشون، همه همشون😂کثیفن، وسایلشون رو هرجای خونه میندازن، شارژر رو به پریز میزارن بمونه، هر شی رو ک میگیرن دیگه جاش نمیزارن، دفتر و خودکاراشون همیشه وسط خونس، و اینکه خیلی کم تو خونه کمک میکنن، خب ادم ی نفر باشه در برابر سه چهارنفر، نمیتونه اخه؟! 😤 چیکار کنم ب نظرتون؟ ی چیزی هم میگی بهشون، سریع داد و بیداد میکنن و دعوا میگیرن، حتی اگ اروم بهشون بگی ک این وسیلتو کجا بزارم؟ و اگ جم کنم و تا چن هفته بعد گم شه، میندازن رو من و میگن تو اون روز جم کردی الان گم شده😐انتقاد پذیر نیسن و هرکسی حرف خودش، چجوری زندگی کنم بین اینا؟🥲 صبح تا شب ب جز ناهار و شام و نماز و فیلم دیدن، همیشه سرشون تو گوشیه، من ک میگم گوشی خیلی تاثیر گذاره توی رفتار و اخلاق یک فرد، انقد میگردن اینور و اونور همه چی میبینن و یاد میگیرن و بامن دعوا میکنن😅😔 بگین چکار کنم؟؟
تمیزه ولی ب کثیفی خواهر و برادرا اهمیت نمیدا و طرف اونارو میگیره، میگه حالا جم میکنه دیگه🥲منم ک چیزی نمیتونم بگم و خونه کثیف میمونه، اما از کثیفی خیلی بدم میاد
من هر چیزی رو که جمع میکنم فرداش میبینی داداشم یا بابام میگند دوباره وسایلمون رو برداشتی کورو گم کردید😂
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲