2777
2789
عنوان

خـانـوادهِ کـثـیـف😐

1445 بازدید | 48 پست

من دلم میخاد خونه تمیز باشه، اما خونوادم، ن ک یکیشون، همه همشون😂کثیفن، وسایلشون رو هرجای خونه میندازن، شارژر رو به پریز میزارن بمونه، هر شی رو ک میگیرن دیگه جاش نمیزارن، دفتر و خودکاراشون همیشه وسط خونس، و اینکه خیلی کم تو خونه کمک میکنن، خب ادم ی نفر باشه در برابر سه چهارنفر، نمیتونه اخه؟! 😤 چیکار کنم ب نظرتون؟  ی چیزی هم میگی بهشون، سریع داد و بیداد میکنن و دعوا میگیرن، حتی اگ اروم بهشون بگی ک این وسیلتو کجا بزارم؟  و اگ جم کنم و تا چن هفته بعد گم شه، میندازن رو من و میگن تو اون روز جم کردی الان گم شده😐انتقاد پذیر نیسن و هرکسی حرف خودش، چجوری زندگی کنم بین اینا؟🥲 صبح تا شب ب جز ناهار و شام و نماز و فیلم دیدن، همیشه سرشون تو گوشیه، من ک میگم گوشی خیلی تاثیر گذاره توی رفتار و اخلاق یک فرد، انقد میگردن اینور و اونور همه چی میبینن و یاد میگیرن و بامن دعوا میکنن😅😔 بگین چکار کنم؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر خانواده خیلی مهمه تو تمیزی 

تمیزه ولی ب کثیفی خواهر و برادرا اهمیت نمیدا و طرف اونارو میگیره، میگه حالا جم میکنه دیگه🥲منم ک چیزی نمیتونم بگم و خونه کثیف میمونه، اما از کثیفی خیلی بدم میاد

چقدر هم دردیم 

من هر چیزی رو که جمع میکنم فرداش میبینی داداشم یا بابام میگند دوباره وسایلمون رو برداشتی کورو گم کردید😂

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
2790
2778
2791
2779
2792