2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بهش اعتقادی ندارم ولی برام سواله حتما یه چیزی بوده که خیلیا بهش معتقدن

قدیمابه خیلی ازچیزای اعتقادداشتن الان میبینن مسخره بوده ۷ساله پیش مامیخواستیم خونه بخریم هی صبرمیومداونم یدونه میگفتن معنیش بده فلانه ماخونه روخریدیم تموم شدمن اعتقادم رفت حتی شده دوتاهم اومده رفتم یابسته بودیانبود

قدیمابه خیلی ازچیزای اعتقادداشتن الان میبینن مسخره بوده ۷ساله پیش مامیخواستیم خونه بخریم هی صبرمیومد ...

تو این مورد واقعا قبول دارم چرته ولی مثلا من بعضی وقتا پیش میاد موقع دعا کردن همس عطسه میکنم یعنی حس میکنم انقدر این قضیه تکرار شده که اتفاقی نیست هرچند هنوزم معتقدم خرافاته

عزیزم میشه یه موردشو تعریف کنی 

یکی از آشناها از تقریبا ۲۰ سالگیش، صحبت خواستگار و ازدواجش میشد، یکی عطسه میزد، یه دونه، تا ۳۰ سالگی که ازدواج کرد، اون آخرا دو تا عطسه میومد، من بچه بودم اونوموقع، ولی همه میگفتن، این دفعه دیگه خواستگار بیاد جور میشه، بعد چند ماه خواستگار اومد و جور شد

خودم هربار اداره ای، شرکتی، بانکی میخوام برم یه عطسه بیاد، میرم میبینم یا تعطیله، یا مسئولش نیست، یا با درخواستم موافقت نشده

یه عطسه یعنی یا انجام نمیشه یا با تاخیر انجام میشه، دوتا یعنی درست میشه، البته نه از روی حساسیت و سرماخوردگی،

۱۰۰ بار دیدم، دیگه اعتقاد پیدا کردم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
چند وقته دعا میکنی و نشده؟

این قضیه چندبار برام اتفاق افتاده یکبار چندسال قبل بود در کمال ناباوری دعام برآورده شد یکبارم برآورده نشد ولی خودم ازاینکه برآورده نشد خوشحالم الان هم یه حاجتی دارم که برای اون هم داره تکرار میشه