2777
2789
عنوان

جاری

236 بازدید | 17 پست

من دوساله ازدواج کردم ازدواج دومم هست دو تا جاری دارم یکیونو که فقط تو روز عقدم دیدم اون یکی هم بعد یه سال ۵یا۶بار کلا دیدم تازگیا حرفایی رو ازشون شنیدم که دارن همش حرف منو میزنن اونی که ندیدم رفته گفته اصلا وسایل خونه ندارن با اینکه همه چی دارم نمیدونم دلیل حرفاش چیه کل خانواده شوهرمم باهاش قهرن صلا رفت و آمد ندارن باهاش بعد رفته به دختر ناتنیم یاد داده که الکی پیش باباش بگه من لاهاش بد رفتاری میکنم اخه دختر ناتنیم تازه بعداز ۲سال الان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهتر ناتنیم بعد از۲سال تازه الان۱۲روزه با ما زندگی میکنه خوبه این حرفارو بهم گفت یکی دیگه بود شاید ح ...

چندسالشه دختر ناتنیت ؟؟

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

خیلی حرفای چرت دیگه ای زده به دختر ناتنیم گفته مواظب باش سم نریزه تو غذات😂خندم گرفته بود با این حرفش گفتم من هیچوقت باهات بدرفتاریم حتی نمیکنم اخه من کلا بادختر ناتنیم مهربونم 

خواستم بهش پیام بدم که چرا این حرفاروزده و بگم که خوابشو ببینی باهاش بد باشم و بگم الانم وسایل خونه م از خیلیا بیشتره و بگم من مثل تو نیستم دنبال جاری بازی باشم ولی بعدش فکرکردم گفتم بی اهمیت باشم و جوابشو ندم بهتره وبیشتر میسوزه

۱۳سالشه

اوه نوجوونه ،نوجوون نگه داشتن کلا یکم سخته ،کلا سعی کن جای مادرشو نگیری هم خودت آسیب میبینی هم اون ،سعی کن مثل یه دوست خوب باشی فقطنه دایه ی مهربونترازمادر

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
خواستم بهش پیام بدم که چرا این حرفاروزده و بگم که خوابشو ببینی باهاش بد باشم و بگم الانم وسایل خونه ...

دقیقا شاید داره این حرفارومیزنه که تحریکت کنه و آرامشتو بهم بزنه ولی بااینکارت تشون میدی نه تنها برات مهم نیس بلکه حتی فکرشونم نمیکنی 

این جاریمو کلا ۳بار دیدم یه بار تو عقد یه بار تو خیابون که راهشو کج کرد تا سلام نکنه فکر کرد برام مهمه سلام کنه یا نه بار سومم که دیدمش باز تو خیابون بود که قبل اینکه این حرفارو بدونم به دختر ناتنیم گفته دیدمش وجالب اینکه یه پوز خند  زد وقتی منو دید😂خیلی تعجب کردم

هیچوقت ندار جیزی آرامش فکریتو به هم بزنه 

تو هرروز از خوشیهاتون فیلم بذار ازگردشهای دونفرتون تا لال بشه

این جاریمو کلا ۳بار دیدم یه بار تو عقد یه بار تو خیابون که راهشو کج کرد تا سلام نکنه فکر کرد برام مه ...

ولش کن رفتاراصیل اینه سلام کرد سلام کنی پوزخندو نگاه چپ و اینارو بالبنند جواب بدی