2777
2789
عنوان

شقاق

223 بازدید | 20 پست

شبتون بخیر دوستان من قبلا مشکل یبوست داشتم و شقاقم شدم دیگه خون میدیدم بعد از دفع بعد از اون دارم رعایت میکنم و از پماد آنتی فیشر استفاده میکنم.... گاهی (یکبار در ماه) مدفوع سخت دارم و بعدش سوزش از ناحیه ی مقعد اما خونی نمیبینم و سوزشم بعد از چند دقیقه تموم میشه الان نمیدونم دکتر برم یا نه جدی نیست؟

یبوستو درمان کن با رعایت

منم شقاق شدم.اول باید یبوستودرست کرد بعدم تا یه مدت از قرص ویتامین eاستفاده کردم. سوراخش میکردم و روغنشو فشارمیدادم داخل.بعداز هردفع

دردم از یار است و درمان نیز هم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یبوستو درمان کن با رعایت منم شقاق شدم.اول باید یبوستودرست کرد بعدم تا یه مدت از قرص ویتامین eاستفاد ...

خب هر ادمی پیش میادد گاهی یبوست شه من یبوستم نمیشم ماهی یبار ممکنه دفع سفت داشته باشم اما راحته فقط کمی سوزش دارم

الان یکسالی هست اصلا خون ندیدم فقط سوزش کمی که ببخشید تا از دستشویی بیرون میام خوب میشه

خب خداروشکر که خون ندیدی 

من همسرم خون هم داره دیروز رفتیم دکتر 

گفت اصلا فکرو خیال نکن بدتر میشه 

ترشی و ادویه جات نخور 

از اون قرص سبز معده همیشه بخور 

و شربت لاکسی ژل 

خب خداروشکر که خون ندیدی  من همسرم خون هم داره دیروز رفتیم دکتر  گفت اصلا فکرو خیال نکن ...

اره خیلی سختهههه متاسفانه من مصرف برنجم بالاس فکر کنم واسه اونه مدفوع سفت دارم

اره خیلی سختهههه متاسفانه من مصرف برنجم بالاس فکر کنم واسه اونه مدفوع سفت دارم

مصرف برنج رو کمتر کن 

سوپ آش عدسی تو برنامت بزار 

روغن زیتون بکر بوگیری شده  بگیر همیشه تو برنجت یه قاشق بریز بخور 

اینا که گفتم گوش کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز