mmmmmmi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 586 عنوان بارداری 53 بازدید | 8 پست سلام من هفته 5بارداریم هستم از دیروز تا الان زیر دلم درد میکنه حس میکنم داره جر میخوره و کش میاد جای نگرانی هست خیلی میترسم 1402/09/13 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6455 نه تا خونریزی اینا نداشته باشی عادیه حس اینکه انگار داری پری میشی ولی نمیشی دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
mmmmmmi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 586 نه تا خونریزی اینا نداشته باشی عادیه حس اینکه انگار داری پری میشی ولی نمیشی وای اره اصلا انگار دارن زیر دلم کش میدن
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6455 وای اره اصلا انگار دارن زیر دلم کش میدن عادیه عزیزم تا وقتی خونریزی اینا نداشتی نگران نباش.مبارک باش ایشاالله به سلامتی گذران کنی کارای سنگین و ورزشای سنگین انجام نده. دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
mah۰۲ عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 654 کاملا نرماله عزیزم منم یادمه تو بارداری همش به مامانم میگفتم دارن رحمم رو از دو طرف انگار میکشن همون پنج هفتگی و شش هفتگی حدودا ،برای منم دعا کن مشکلم حل بشه تو هفته های بالاتر از دستش دادم دوست دارم دوباره باردار بشم
mmmmmmi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 586 کاملا نرماله عزیزم منم یادمه تو بارداری همش به مامانم میگفتم دارن رحمم رو از دو طرف انگار میکشن همون ... مرسی گلم منم پارسال ی سقط داشتم درکت میکنم چی میگی انشالله که بزودی دامنت سبز بشه بیای خبرش بهم بدی
mah۰۲ عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 654 مرسی گلم منم پارسال ی سقط داشتم درکت میکنم چی میگی انشالله که بزودی دامنت سبز بشه بیای خبرش بهم بدی انشالله به سلامتی و دل خوش این دوران رو سپری کنی،دلیل سقط قبلیت چی بود؟
mmmmmmi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 586 انشالله به سلامتی و دل خوش این دوران رو سپری کنی،دلیل سقط قبلیت چی بود؟ توقف رشدتوچی؟