2789
عنوان

شام چی دارین😋

346 بازدید | 36 پست

من خودم میخام برای خودم لوبیا پلو درست کنم چون دخترم زیاد دوس نداره ولی من عاشقشم  برای شوهرمو دخترم مرغ سرخ شده و کنارش سیب زمینی چون دخترم مرغ خیلی دوست داره خیلی هم بد غذاس دلمم بدجور قورمه سبزی میخاست ولی دیگه دیر شده بود گوشت گذاشتم بیرون بعد شام قورمه سبزیمو بار بزارم تا آخر شب که بیدار بودم جابیفته بعدم بزارم یخچال برای نهار چون قورمه سبزی بمونه یخچال دوباره گرمش کنی وای عجیب خوشمزه تر میشه  

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

لوبیاپلو

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کله پاچه

نوش جونت عزیز دلم

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
لوبیاپلو

حاضر بود؟ نوش جونتون 

اگه حوصله داشتی طرز تهیه خودتو بگو من هنوز درست نکردم با روش تو درست کنم اینبار 

آش دوغ

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
من از ۱۱ قورمه سبزی درست کردم الانم میخوام برنجمو آبکش کنم

آخ اون جا افتاده   نوش جونتون کد بانو