2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نتیجه ندیدم! تنبلی تخمدان نداشتم میخواستم یکم سایزش بزرگ تر بشه ک تغییر نکرد بهت توصیه نمیکنم است ...

آها روزی چن بار میخوردی؟ منم میخام سایزش بزرگ شه

من استفاده کردم نتیجه هم دیدم بشور دو قاشق رو با یکونیم لیوان بزار جوش بیاد پنچ دقه جوش بیاد بعد با عسل مخلوط کن بخور صبح ناشتا شب هم از شام من میخوردم اون ماه 4میلی زیاد شد و اون ماهم باردار شدم تو تایپیکم تجربم هست البته من خرنوب هم خورده بودم خرنوبو با هاول بکوب مودر کن صبح و شب یک قاشق مربا خوردی از پودر خرنوب و عسل و داخل آبجوش مخلوط کن بعد بخور هم خودم خوردیم همم همسرمم. همسرمم ضعیف بود خورد اون ماه باردار شدم الانم 10هفتمه

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
وای ممنونم گلم:)) فقط روزای پریودی میخوردی؟

تا روز چهاردهم دوتاشو میخاستم ببینم اگ پریود شدم بازم بخورم مشدم حتمن به تایپیک تجربم سر بزن

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
تا روز چهاردهم دوتاشو میخاستم ببینم اگ پریود شدم بازم بخورم مشدم حتمن به تایپیک تجربم سر بزن

گلم اگه تا چهاردهم بخورم با دارویی ک دکتر داده چیزی نشه؟

گلم اگه تا چهاردهم بخورم با دارویی ک دکتر داده چیزی نشه؟

والا من اطلاعی ندارم من خودم اون ماه دعارو مصرف نمیکردم