یه دختره هس تو دانشگاهمون بخدا خبلی چندشه کاراش دماغشو میکشه بالا دست تو دهن میکنه خودمار میکنه تو دهنش صداام میده این حرکاتش خیلی هم بهم نزدیکه میخواد دپست باشیم اما واقعا نمیتونمم تحمل کنمممم 😢😢😢😢از طرفی خیلی بهم لطف داره کمکم میکنه همیشه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
منم یکیو میشناسم ....دست میکنه دماغش میچسبونه رو زمین یا دیوار🥺یا شیرینی رو لیس میبزنه و زبونشو چه ثانیه روش میزاره....یا موقع خندیدن یهو عطسه میزنه جلو طرف و دستشو جلو بینیش نمیگره حداقل چه برسه دسمال و ...
باهاش قطع رابطه کردم😥😥
دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگترین بهانهی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤
ببین من پشت کنکورم پایه خوبی ندارم امسالم فارغ التحصیل شدم تازه میخوام شروع کنم بخونم رشتم هم تجربیه هر چهار درس و میخوام ویدیو ببینم چون پایم خوب نیست ولی از همه دبیرا و کلاسای ریستارتشون عقبم میشه بگی چجوری برنامه ریزی کنم ک برسونم؟؟ اصن میشه تو این زمان کم به رشته های پیراپزشکی رسید یا باید به فکر ۱۴۰۴ باشم؟! :)