2821
2789
عنوان

تاهل یا تجرد

3224 بازدید | 290 پست

متاهل ها افسرده تر هستند .نا امید هستند.خسته از بی کسی.مخصوصا دختر وپسر دم بخت داشته باشند.هیچ کس زحمت هاشون را نمی بینه.  همه فکر می کنند اونها به دنیا اومدند که فقط برای بچه هاشون دست وپا بزنند.کاش خوشحالی مال همه بود.کاش تنهایی را میشد دوباره تجربه کرد.

تعداد رای : 137
نظرسنجی
تاهل با بیمه خوشبختی
71
51%
تجرد بدون رابطه
24
17%
تجرد با رابطه
37
27%
تاهل با رابطه پنهان
5
3%

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج با فرد خوب از همه بهتره. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

حالا همه متاهل ها میان میگن تجرد مجردا میگن تاهل

ازدواج مثل دور از جون توالت هست.بزرگترها رفتند ورری  د ن می خوان بیان بیرون .جووونها پشت درن منتظرن برن تو بریینن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

خوب هم یک روز بد میشه.خوبی هم بیمه نیست.

خیلی ها خوب بودند و خوب موندند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

اره آفرین برای منم دعا کن امسال با یه آدم خوب ازدواج کنم 🙏🏻🥲

دعا میکنم برات. 

لطفا از خدا برای من هم شوهر خوب بخواه. 

خیلی ها هم نه

چرا فقط بدها رو ببینیم؟ خوب ها رو نبینیم؟ 

ازدواج مثل دور از جون توالت هست.بزرگترها رفتند ورری  د ن می خوان بیان بیرون .جووونها پشت درن من ...

😂😂😂

حالا ولی من ازدواج کردم راضیم نریدیم اومدیم توش رژ زدیم موهامونو جلو آینش درست کردیم 😂😂 برا همه صدق نمیکنه عزیزم

تو ابران تجرد فقطططط چون بین  زن و مرد برابری نی همون بهتر مجرد بمونن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .