بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سرکار الیه شما رشته حقوق ممکن هست قبول بشی ولی وکالت قبول نمیشی
آزمون وکالت جداست
اگر درس خون و صبور نیستی نیا سمتش
الان دیگه وکالت ترکیده ظرفیت اینهمه وکیل رو نداره
هر عابدی گذشته ای دارد و هر گناهکاری آینده ای .اگر آقا هستی لطف کن به هیچ وجه تو تایپک من شرکت نکن پستای منم ریپلای نکن.....از همه مردای نی نی سایت متنفرم ...
اشتباه نوشتم وکالت میتواستم حقوق بنویسم درخودم میبینم که میخوام وکالت بخونم دیگه گلم&n ...
میتونه بره ولی باید قبول کنه که برا ۳ماه دوندگی برا پرونده طلاق فقط ۴میلیون بگیره چون از بس وکیل زیاده که همه پروندشونو به اونی که کمتر پول میگیره میدن
بعد کلی هم مالیات بابت هر پرونده باید بدی ....اوضاع خیلی خرابه ازین بدتر هم میشه
هر عابدی گذشته ای دارد و هر گناهکاری آینده ای .اگر آقا هستی لطف کن به هیچ وجه تو تایپک من شرکت نکن پستای منم ریپلای نکن.....از همه مردای نی نی سایت متنفرم ...
والا ما تو فامیلمون وکیل داریم طرف تازخ کاره خودش میگ من حداقل ماهی ۵۰ میلیون دارم 😑 تو منطق ...
اکثرا چرت و پرت میگن جیبشون خالیه ولی ظاهرشون رو حفظ کردن
وکلا دروغ زیاد میگن
البته یه سری از وکلا هم خیلی درآمد دارن اونم اونایی که زیادی باسوادن پارتی دارن و سابقه کار بالایی دارن ولی اینا خیلی تعدادشون کمه بقیه خیلی اوضاع خوبی ندارن