2789
عنوان

حس زنانه...

210 بازدید | 20 پست

شما چطور ابراز محبت و علاقه میکنید به عشقتون؟؟؟ دوستان من تو خونواده ای بزرگ شدم که خیلی بهم دیگه ابراز محبت نمیشد حتی از کلمه عزیزم هم پدرومادرم به من نگفتن

الان ۲۶سالمه خودم فوق العاده دختر پر احساسی ام اما تو ابراز وبیانش همیشه ضعف داشتم الان بلد نیستم چطور ارتباط بگیرم یا احساساتمو نشون بدم🤦🏻

بگو تا عادت کنی

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

منم همینطور بودم تو خانوادم اصلاً چیزی به نام ابراز علاقه وجود نداشت ولی خب هم از شوهرم یاد گرفتم هم اینکه بالاخره از یه جایی شروع کردم و اینکه خیلی مهمه اگه بلد نیستی از همین الان شروع کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما به یکباره نمیتونی کاملا اون چیزی که می خوای بشی به مرور همه چیز رو یاد میگیری که البته رفتار طرف مقابل هم بسیار مهمه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ازکجا شروع کنم خب🤦🏻

یعنی چی از کجا شروع کنم بالاخره وقتی صبح شد مثلاً بهش بگو صبح بخیر عزیزم از همین جا که شروع کنی ممکنه اولش یکم جا بخوره یا بهت بگه که مثلاً چی شده و اینا یا تو خجالت بکشی ولی بعدش کاملاً برات عادی میشه

شما به یکباره نمیتونی کاملا اون چیزی که می خوای بشی به مرور همه چیز رو یاد میگیری که البته رفتار طرف ...

اصلا بلد نیستم جملات احساسی بکار ببرم

خونه ما همیشه جو متشنجی داشت پدر ومادرم ۲۷ساله میخوان طلاق بگیرن البته تو دعوا من باید از کی یاد میگرفتم محبت کردن رو؟ 

الان فقط درحد خیلی کم اونم بخاطر اینکه یه مدت سرکار میرفتم و دانشجوام با دیگران ارتباط میگیرم اما به جنس مخالف اصلا نمیدونم چطور باید ابراز کرد یا برخورد کرد

اصلا بلد نیستم جملات احساسی بکار ببرم خونه ما همیشه جو متشنجی داشت پدر ومادرم ۲۷ساله میخوان طلاق بگ ...

به مرور همه چیز درست میشه همینکه خودتون خواستید مثل والدین تون نباشید یعنی قدم اول رو برداشتید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
به روانشناس بالینی مراجعه کنید  لازمه مهارت آموزی بشید ، ون ابراز احساسات هم نوعی مهارت هست که ...

اونا نیازمند تعداد جلسات پی در پی هست شرایط اقتصادیش برام فراهم نیست 

من افسردگی حاد داشتم بازم هزینه درمان و مشاوره گرفتن رو نداشتم دیگه خودتون میدونید پول یک جلسه مشاوره چقدر خواهد شد