2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم بی بی چک استفاده کردی اگه مثبت شد حتما بهمون بگی اگه مثب بشی تقریبا هم ماه میشم من چون باداری اولمه خیلی هیجان دارم دوست دارم یه نفر هم ماهم باشه هر روز باهاش حرف بزنم 😅

گلم بی بی چک استفاده کردی اگه مثبت شد حتما بهمون بگی اگه مثب بشی تقریبا هم ماه میشم من چون باداری او ...

دعا کن باردار باشم چشم حتماااا اخه قبلا هم یه بار ده روز عقب انداختم ولی باردار نبودم 

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
گلم بی بی چک استفاده کردی اگه مثبت شد حتما بهمون بگی اگه مثب بشی تقریبا هم ماه میشم من چون باداری او ...

منم اگه باردار شم بارداری اولمه دعا کن😍❤️🤭

دعا کن باردار باشم چشم حتماااا اخه قبلا هم یه بار ده روز عقب انداختم ولی باردار نبودم 

گلم از علائم باداری اینکه سینه ها خیلی حساس میشن و احساس میکنی بزرگ شدن درد زیر شکم میگیره و ول میکنه  تاخیر پریود همراه این علائم رو داشتم هنوز همینجوری شکمم درد میکنه .

یه نکته ایی که خیلی مهمه اینکه قبلا اگه پریودی هات منظم سر وقت بوده میتونی وقتی تاخیر داشتی شک کنی باداری ولی اگه کسی پریودی ها نا منظم باشه چند روز جلو عقب باشه ممکن پریود بشه باردار نباشه من پریودی ها منظم بود واسه همین همچین تاخیری بی سابقه بود برام مطمن شدم اگه مشکل دیگه ایی پیش نیومده حتما باردارم برای کسی که پریودیش منظم هست تاخیر به احتمال ۹۰ درصد باداری هست ۱۰ درصدش ممکنه مشکل دیگه ایی پیش اومده باشه 

گلم همین امروز بی بی بزن و نتیجه رو حتما بگو اینقد هیجان دارم برات انگار آبجیم هستی یا میشنماسمت😍

مگه نباید صبح ناشتا بزنیم؟

الانم میتونم بزنم نشون میده؟

گلم از علائم باداری اینکه سینه ها خیلی حساس میشن و احساس میکنی بزرگ شدن درد زیر شکم میگیره و ول میکن ...

میدونی من سه ساله ازدواج کردم 

همیشه قبل اقدام پریودام ۲۸ روزه بود هیچوقتتتتتت تاخیر نداشتم

ماه اول اقدامم یهو دوهفته تاخیر انداختم فک کردم دیگه حامله ام ولی بی بی چکام منفی بود و نهایتا پریود شدم

ماه دوم سی روزه پریود شدم 

الان ماه سوم اقداممه پنج روز تاخیر دارم 

نمیدونم ماه های قبل حالا برعکس کلی علایم داشتم  این ماه زیاد علایم ندارم فقط گاهی اوقات یه دل درد خفیف پریود میادو میره سینه هامم خفیف درد میکنه البته از ده روز مونده یه موعدم شدید درد میکرد و حس میکردم ورم کرده یه طوری بود ولی چندروزه دردش کمتر شده😓