2777
2789
عنوان

بیایین یه چیزز بگم

430 بازدید | 28 پست

بچها عروسی پسرعمومه

دارم دق میکنم

هیچ کدوم از پسرعموهامو خواهراشون نزاشتن بیان خواستگاری من و خواهرم

فک کن الان رفتن دخترغریبه واسش گرفتن دارن عین ملکه ها واسش عروسی میگیرن و وارد قصری ک ساختن میکنن

من بدبختم با۲۴سال سن ب هیچ جا نرسیده..ته خونه نشستم

دارم دق میکنم.چرا نزاشتن بیاد خواستگاری من؟

یه دختر غریبه چیش از من بالاتره؟

با اینکه وضع مالی ما خیلیییی از عموم بالاتره

ولی پسرعموم خوشتیم خوش قیافه و شغل خوب داشت

نمیتونم برم عروسیش واقعا

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....

بچها واقعیت حسودیم میشه

دارم از حسودی دیوونه میشم

چرا کسی با این شرایط منو نمیخاد

چرا ب عشقم نرسیدم ک از همه اینا سرتر بور؟

چرااااا واسه من نمیشه

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب ازدواج فامیلی دوست ندارن ،،،که حقم دارن ، صدرصد رابطه تون هم خوب نبوده دیگه  نمیشه بری ...

ن اتفاقا بابام و هموم عاشق همن

اما دختراش واقعا دوس دارن رابطه ها رو خراب کنن

بچها واقعیت حسودیم میشه دارم از حسودی دیوونه میشم چرا کسی با این شرایط منو نمیخاد چرا ب عشقم نرسی ...

عزیزم خوشم میاد ک صادقی و میگی حصودیم میشه

سعی کن حسادت رو بریزی دور چون فقط خودت رو نابود 

میکنی، ۲۴ سال سن ک سنی نیس خدا رو چ دیدی شاید

خدا بهترش رو برات میخواد❤❤

من ازدواجم فامیلیه رابطه ها عالین ولی بچم ناقص شد 😔💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
جمع کن خودتو جای دیگه این حرفارو نزنیا  چیه ازدواج فامیلی بهتر که نیومده انشاله از اون بهترش ...

دلم گرفته اجی

اون بهونست

با خودم میگم چرا من مثل زن اون خوشبخت نشم

چرا عشق من نیومد و نشد بهش برسم

اگه ب عشقم برسم پسرعموم ب گرد پاشم نمیرسه بخدا

عزیزم خوشم میاد ک صادقی و میگی حصودیم میشه سعی کن حسادت رو بریزی دور چون فقط خودت رو نابود  م ...

اره حسودیم ب زنش میشه

حتی ندیدمش تا حالا

بهم نخند..اما نمیدونم چرا حس میکنم اونم از من بدش میاد با اینکه هنوز ندیدم خخخخ

فک میکنم دخترعموهام الان پشت سر گفتن ک قراره بوده احیانا عموم منو واسه پسرش بگیره

واسه همین مطمئنم دختره بدش از من میاد

اخه تو فامیل گوش ب گوش بود ک پسرعموم منو بگیره