2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

84 بازدید | 11 پست

تا حالا از خودتون پیش همسرتون ایراد گرفتید ،یا بگید مثلا اعتماد به نفسم اومده پایین ،یا پیامتونو با دوستتون خونده باشه که مثلا به دوستتون گفتید اره من پوستم فلانه  دماغم بهمانه؟

حس میکنم ،یکم خوب نیس 

نه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

تقریبا برا همه پیش اومده 😂 حالا برا من بدترش نامزد بودم باهاش دعوام شد میخواستم ر دوستم پیام بدم اشتباهی ب شوهرم پیام دادم 🤣

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدن آدم هر جور که هست خودمون باید دوستش داشته باشیم این اعتماد به نفس مارو بالا میبره به نظرم این مورد رو تقویت کنید با خودتون بهتره تا با دوست یا شوهرتون صحبت کنید.

دوست عزیز تمایل داشتین به ویدیو های من هم سری بزنید و لایک و سابسکرایب کنید ممنون میشم اگر خودتون هم پیجی دارید معرفی کنید براتون بازدید بزنم

لینکش رو براتون گذاشتم

https://www.youtube.com/channel/UC1jImCxhw3ZHkgPxaBoFOfw
تقریبا برا همه پیش اومده 😂 حالا برا من بدترش نامزد بودم باهاش دعوام شد میخواستم ر دوستم پیام بدم اش ...

😂😂 دوستم با من صحبت کرد که  اعتماد ب نفس نداره و حس میکنه اندامش زنونه نیست و از این تعریفا شوهرش خونده بود پیامارو،میگفت حس میکنم ارم دور شده 😂😂😂

بدن آدم هر جور که هست خودمون باید دوستش داشته باشیم این اعتماد به نفس مارو بالا میبره به نظرم این مو ...

ن ارزو جان این مشکل برای خودم نیس دوستم این طوری شده

ممنون بخاطر نظر خوبت 

ن ارزو جان این مشکل برای خودم نیس دوستم این طوری شده ممنون بخاطر نظر خوبت 

خب پس بهشون انتقال بدین به نظرم این روزهایی که مثل باد میگذره ارزش فکر منفی رو نداره البته یسری فکرها میان و ما باید بتونیم از پسشون بر بیام

راستی یادتون نره ویدیو منو بازدید کنید ممنونم

لینک ویدیو

https://www.youtube.com/channel/UC1jImCxhw3ZHkgPxaBoFOfw