2777
2789
عنوان

آیت الکرسی🌺🌺🌺

53 بازدید | 8 پست

۱۱۴ تا آیت الکرسی نذر کردم با کمک شما بخونم کمکم میکنید آیا؟

پذیرا میشوید مهر مرا آیا؟🌺🌺☺

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
۱۴ تاش واسه من بانو

ممنون عزیزم حاجت روا گلم،انشاالله هر چی از خدا میخوای زود بهت بده

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۴ تاش واسه من بانو

التماس دعا مهربون واسه کار شوهرم دعا کن که اینقدر از این شاخه به اون شاخه نپره پدرمونو دراورد دیگه اه 

منم واست میخونم 

اسی جون من یه دونه میخونم دارم صلوات خاصه امام رضا ع میخونم واستون دعا میکنم

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
التماس دعا مهربون واسه کار شوهرم دعا کن که اینقدر از این شاخه به اون شاخه نپره پدرمونو دراورد دیگه ا ...

فدات عزیزم انشاالله ب حق این وقت و ساعت و اذان کار شوهرت درست شه.روزیتون وسیع و فراوان

۴ تا میخونم براتون

ممنونم گلم انشاالله هرچی میخوای از خدا بهت بده