دو تا پسر دارم. یکی کلاس پنجم . یکی 3 ساله. از همون 10 12 سال پیش موقع مریضی پسرم شدیدا دچار اضطراب میشدم. کم کم که بزرگ شد و مریضیاش کمتر منم بهتر شدم. الان سر پسر دومم هم همینم. از دیشب تب کرده. دکتر بردم گفت ویروسه. همش به چیزای بد فکر می کنم. که نکنه تشنج کنه. نکنه فلان بشه بهمان بشه. حالم خوب نیست. خیلی ناراحتم. بیشتر از این ناراحتم که چرا اینجوریم. چرا همیشه نگرانم. اگه مریضن نگران مریضی. اگه مریض نیستن هی میترسم نکنه مریض بشن. از زندگی لذت نمیبرم اکثرا. همیشه در ترس هستم. سالهاست داروی افسردگی می خورم. زیر نظر پزشک هستم. اما گفتم شاید شماها هم حس منو داشته باشین و باهاتون درد دل کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تشنج از تب؟ منم همش از این میترسم. چند سالگی تشنج کرد؟
نترس فقط ببین..اولویتت بچت باشه...من مهمون ناخونده زنگ زد گفت دو ساعت دیگه می یایم...داشتم کاراخونه رو می کردم تند تند...پسرم گریه می کرد فکر می کردم بازی می خواد نگو تب داشت.منمنمی رسیدم بیام پیشش خیلی کار داشتم..شوهرمم داشت جارو می کشید.
به محض این که حس کردی یه کم داغه دماسنج بذار اگه تب داشت فوری استا بده و ببر دکتر...