2777
2789
عنوان

مریض شدن پسرم و اضطراب من

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 25 پست

منم‌همین طورم..الان پسرم دو سالشه بهترم..اوایل زایمان افسردگی گرفته بودم..وزنش کم بود..گریه می کردما...

چند وقت پیشم پسرم تشنج کرد خودم داشتم غش می کردم...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشنج از تب؟ منم همش از این میترسم. چند سالگی تشنج کرد؟

نترس فقط ببین..اولویتت بچت باشه...من مهمون ناخونده زنگ زد گفت دو ساعت دیگه می یایم...داشتم کاراخونه رو می کردم تند تند...پسرم گریه می کرد فکر می کردم بازی می خواد نگو تب داشت‌.منم‌نمی رسیدم بیام پیشش خیلی کار داشتم..شوهرمم داشت جارو می کشید‌.

به محض این که حس کردی یه کم داغه دماسنج بذار اگه تب داشت فوری استا بده و ببر دکتر...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
وای دقیقا منم. باید چیکار کنیم آخه؟ حیف عمرمون

من رفتم متخصص اعصاب و روان

برام یه دونه قرص تجویز کرده

وقتی میخورم دیگه دنیا به هیچ کجام نیست

ولی همسرم میگه اعتیاد آوره نخور

وقتی نمیخورم وسواس فکریم بر میگرده

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اسمش چیه؟ من سال هاست آسنترا می خورم

فلوکستین 20

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم