2777
2789
عنوان

برق افتادگی لباس مشکی با اتو

14147 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من دو روز پیش یه کت خریدم جنس کرپ مازراتی بعد دادم خیاط استیناش رو برام مدل بزنه امروز ک رفتم بگیرمش دیدم کتم رو اتو کرده تمام لباس رو برق انداخته با اتو یعنی خیلی داغونش کرده راه حلی هست ک درستش کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

تو نت سرچ کردم راهکار اومد اماااا هیچ کدوم فایده نداشت.

بنظرم وظیفه خیاطه گنی که زده رو جبران کنه

اگه نه خسارت بده

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

عزیزم با اتو بخار بده ولی اتو رو روی کت نزار با فاصله از کت این کارو بکن بعد بلافاصله سنگ بزار تا ی حدی خوب میشه

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید رو لباس ی ملافه ای چیزی بندازن بعد اتو بزنن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
عزیزم با اتو بخار بده ولی اتو رو روی کت نزار با فاصله از کت این کارو بکن بعد بلافاصله سنگ بزار تا ی ...

سنگ چی بزارم؟ چجوری؟ میشه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

آشنای مامانمه نمیشه چیزی بگم

هر کس باشه!

ببر پیشش بگو یا درستش کن یا برای خودت باشه و پولشو بده

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
سنگ چی بزارم؟ چجوری؟ میشه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

کتت رو بخار بده فقط با فاصله یعنی اتو رو نزار روی کت فقط بخار بده بعد ی جسم سنگین مثل سنگ بزار همین گلم 

چند بار این کارو تکرار کن 

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین
بخدا یک میلیون و سیصد خریدمش یکبارم نپوشیدمش خیر سرم گفتم درستش کنم برای شب یلدا

انصاف نیست والا

سنگ چه طور باعث میشه برقش گرفته بشه؟ 

توی محیط کار این کارو انجام میدهیم  باعث میشه بخار کنه البته نباید از مکش استفاده بشه و بعد سنگ رو بزاری برق لباس کم میشه  اگه زیاد نباشه جواب میده میتونی امتحان کنی