2777
2789
عنوان

مادر سنگدل

231 بازدید | 11 پست

وقتی خواهرام با پسر آشنا شده بودن . مامانم میگفت دارن خودشونو ب کشتن میدن انگار فقط ب اینا گفتن دوستت دارم. و اونها رو مسخره میکرد. خب جوونن دل دارن. چقدر بعضی مادرا بدذاتن.👿 همینه ک بابام دوسش نداره. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو هم کم از مامانت نیستی🙄😐

ظرفیت درددل هم نداری. لابد خودت مادری خودتو گذاشتی جای اون 😁😁

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
شاید چون باباتون دوستش نداره نمیتونه عشقو باور کنه

اول دوستش داشت ولی بعدا دیگه نه

این حرف نشونه سنگدلی نیست

یه پسری به دختری اظهار علاقه کرده

از کجا معلوم اولین نفر بوده و از کجا معلوم آخرین نفر خواهد بود

حرفش منطقی بوده فقط کاش مهربونتر بیان می کرد

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

این حرف نشونه سنگدلی نیست یه پسری به دختری اظهار علاقه کرده از کجا معلوم اولین نفر بوده و از کجا م ...

دیگه مشخصه از حرف زدن. کسی نمیاد دختر خودشو مسخره کنه. با دلسوزی و محبت میگه. فرهنگ ما به خوردمون دادن هر پدر و مادری خیر بچه اش رو میخواد. ولی اوناهم آدمن با کلی مساله روحی و روانی و شخصیتی. 

اول دوستش داشت ولی بعدا دیگه نه

باز شکاری بودم و دست قضا بست پایم ب پای مرغ خانگی 

باز شکاری بودم و دست قضا بست پایم ب پای مرغ خانگی 

میخوام ب جوونا بگم هیچوقت آدمی ک خیلی از خودتون سرتره تور نکنین با مکر و حیله و هر چی. مساله یک عمر زندگیه. حتی بلد نباشین باهاش حرف بزنین. همین ک اسم کسی تو شناسنامه تون باشه و پزش رو بدین کافی نیست. 

میخوام ب جوونا بگم هیچوقت آدمی ک خیلی از خودتون سرتره تور نکنین با مکر و حیله و هر چی. مساله یک عمر ...

هر چی هم میای بهش یاد بدی نمیفهمه. فقط مال یک ساعته بعد کلا فراموش. هیچ تغییری نمیکنه. ظرفیت وجودیش در همین حده. باید با هم سطح خودش می پرید.