2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی مرکز بهداشت باید ثبت نام کنیم ؟ چطوریه ؟

اره ما رفتیم بهداشت همونجا که بچه رو کنترل میکنن و واکسن میزنن اسمشو نوشتیم برا این طرح

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
از ۲۸،۲۹ انگار

باید بریم ثبت نام کنیم؟؟

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

عزیزم من برا دختر ۳ سالم ۶۰۰ بود این ماه گرفتیم 

ماه قبل یه پیام اومد که سبد سو تغذیه برای بچه تون برین فروشگاههای کالا برگ منم پرسیدم گفتن از یارانتون کم میشه 

دیگه بیخیال شدم بعد دختر من وزنش زیر خط نموداره ثبت نامی نیس خود دولت از طرف بهداشت بچه های کم وزنو پیدا میکنه پیام میده بعد هفته قبل پسرمو واسه واکسن بردم بهداشت دخترمم گفتم وزن کنین بعد گفت سبدشو گرفتین گفتم نه الکیه گفتن خانمه گفت نه برید بگیرین واسه شما ۶۰۰ هس دوباره وزنش کرد گفت احتمالا ماه بعد هم بهش میدن چون وزنش هنوزم کمه 

اگه بچه تونو میبرید کنترل بهداشت و وزنش کمه بهش تعلق میگیره اگه نه خیر

ببخشید اسی شما واسه بچت سبد غذایی ریختن یا نه؟

من دخترم کمبود وزن داره یبار گرفتیم دیگه خبری نشد الان تقریبا پنج روز پیش پیامک از وزارت رفاه اومد ک کودک شما مشمول دریافت سبد غذایی هست برید فروشگاه خرید کنید حالا هر چی میریم هیچی نریختن کسی میدونه چندروز بعداز پیامک کارت شارژ میشه؟

شما فقط از مرکز بهداشت اسم.نوشتید؟

نه اصلا جایی اسم ننوشتیم وزارت رفاه خودشون شناسایی کردن اخه اطلاعات کودکان داخل سیستم وارد میشه وقتی میبری بهداشت واسه مراقبت،  ب همین خاطر دسترسی بهش راحته براشون

نه اصلا جایی اسم ننوشتیم وزارت رفاه خودشون شناسایی کردن اخه اطلاعات کودکان داخل سیستم وارد میشه وقتی ...

ما بهداشتمون کلا بدرد نخوره شهرمون خودم آذر ماه رفتم بهشون گفتم هر ماه که میام میگید بچت چقدر وزنش پایینه نمودارش روی قرمزه چرا برا این طرح اسمشو نمی نویسید گفتن اره بچت خیلی وزنش پایینه ولی اصلا چنین طرحی وجود نداره ما که نشنیدیم گفتم اخه مگه میشه خلاصه کلی مشورت کردن اخرش گفتن یه طرح از قدیم بوده بهشون کالا میدادیم برا اون شاید بشه بره تو.نوبت. نوبتتم حالا حالا ها در نمیاد خیلیا تو.نوبتن 

بعد این ماه دوباره رفتم اسکولا گفتن نه این همون طرح بوده اسم بچتو نوشتی بچت واجده شرایطه ولی ما هر چی اسم.نوشتیم تا الان به یه نفرم ندادن همه تو. نوبتن اصلا نمیدونم فازشون چیه فقط دروغ از دهنشون در میاد 

ما بهداشتمون کلا بدرد نخوره شهرمون خودم آذر ماه رفتم بهشون گفتم هر ماه که میام میگید بچت چقدر وزنش پ ...

خدا ازشون نگذره اگه واقعا حق کشی میکنن 

ولا نمیدونم دقیق باید چکار کنی ولی یه شما وزارت رفاه هست بزنی گوگل میاد زنگ بزن ما یبار زنگ زدیم درمورد کالابرگ بود صدنفر تو نوبت چندساعت طول میکشه تا نوبتت بشه بعدکهوصل شد بپرس بگو چرا برا بچه ما نیومده بینم چی میگن

باشه ممنونم عزیزم فردا زنگ میزنم 

انشالله ک برات درست شه واقعا حق بچته 

منم دخترم خیلی لاغره هم قد هم وزن کم داره تازه تو اخبار اعلام کردن حتی بچه هایی ک کمبود جزئی هم دارن مشمول این طرح هستن 

راستی کارتت رو بردی فروشگاه بینم شاید واریز شده و نمیدونی آخه گفت بعد یک ماه حذف میشه اگه خرید نکنی

2790
2778
2791
2779
2792