2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

197 بازدید | 19 پست

سلام 

من پریودام منظمه،ماه قبل یه روز بعد رابطه قرص اورژانسی مصرف کردم ،۴روز بعدش پریود شدم ،این ماه تایم پریودیمه و پریود نشدم ،امکان بارداری هست؟

اگه کسی اومد منم بگه فردای پاکی رابطه داشتم و اما نزدیکا ریخت و من زود رفتم‌خودمو شستم امکان داره روز بعد پاکی باردار شده باشم 

ممنونم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم امکانش نیس بخاطر خوردن قرص اورژانسی پریودی ات بهم خورده

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
اگه کسی اومد منم بگه فردای پاکی رابطه داشتم و اما نزدیکا ریخت و من زود رفتم‌خودمو شستم امکان داره رو ...

نه رفتی شستی خودت دیگ 

داخل نریخت ک 

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
اگه کسی اومد منم بگه فردای پاکی رابطه داشتم و اما نزدیکا ریخت و من زود رفتم‌خودمو شستم امکان داره رو ...

اگ داخل ریخت احتمال داره ولی دیگ شستی ن فک نکنم هرچند من مثل شما باردار شدم🥵

نه رفتی شستی خودت دیگ  داخل نریخت ک

بله اما من روشم طبیعی هست و دوماهه آیودی مو درآوردم میگن رحم خیلی آماده هستش 

و اینکه خیلی خیلی نزدیکش بود 

پس خیالم راحت باشه 

ممنونم ازتون 🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگ داخل ریخت احتمال داره ولی دیگ شستی ن فک نکنم هرچند من مثل شما باردار شدم🥵

وای جدی باردار شدی ....

نه اما قشنگ نزدیک نزدیکش بود میترسم حین تماس یکم رفته باش داخل 🤦🏽‍♀️

من ایودیمو هم تازه دوماه نشده درآوردم میگن رحم خیلی آماده میشه بعد ۶ سال جلوگیری 

خدا بخیر کنه هرچی به صلاح

وای جدی باردار شدی .... نه اما قشنگ نزدیک نزدیکش بود میترسم حین تماس یکم رفته باش داخل 🤦🏽‍♀️ من ...

ن احتمال کمه من مخاستم بگم از پیش ابش حامله شدم ینی یه درصد فک حاملگی نمیکردم

ن احتمال کمه من مخاستم بگم از پیش ابش حامله شدم ینی یه درصد فک حاملگی نمیکردم

عزیزدلم ♥️ حتما خواست خدا بوده

منم خیلی نگرانم اما باز هرچی خدا بخواد 

شما دنیا آوردین یا هنوز باردارین؟

ن دیگ دنیا اوردم الان ۳ سالشه با بچه اولم نیم شیر شد

خدا حفظش کنه برات 

جنسیت بچه هات چین 

بله اما من روشم طبیعی هست و دوماهه آیودی مو درآوردم میگن رحم خیلی آماده هستش  و اینکه خیلی خیل ...

اره عزیزم از این ب بعد بیشتر دقت کن 

ولی خیالت راحت اینبار ب خیر گذشن