اگه کسی اومد منم بگه فردای پاکی رابطه داشتم و اما نزدیکا ریخت و من زود رفتمخودمو شستم امکان داره روز بعد پاکی باردار شده باشم
ممنونم
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بله اما من روشم طبیعی هست و دوماهه آیودی مو درآوردم میگن رحم خیلی آماده هستش
و اینکه خیلی خیلی نزدیکش بود
پس خیالم راحت باشه
ممنونم ازتون 🌹
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اگ داخل ریخت احتمال داره ولی دیگ شستی ن فک نکنم هرچند من مثل شما باردار شدم🥵
وای جدی باردار شدی ....
نه اما قشنگ نزدیک نزدیکش بود میترسم حین تماس یکم رفته باش داخل 🤦🏽♀️
من ایودیمو هم تازه دوماه نشده درآوردم میگن رحم خیلی آماده میشه بعد ۶ سال جلوگیری
خدا بخیر کنه هرچی به صلاح
ن احتمال کمه من مخاستم بگم از پیش ابش حامله شدم ینی یه درصد فک حاملگی نمیکردم
عزیزدلم ♥️ حتما خواست خدا بوده
منم خیلی نگرانم اما باز هرچی خدا بخواد
شما دنیا آوردین یا هنوز باردارین؟
ن دیگ دنیا اوردم الان ۳ سالشه با بچه اولم نیم شیر شد
خدا حفظش کنه برات
جنسیت بچه هات چین