2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

197 بازدید | 19 پست

سلام 

من پریودام منظمه،ماه قبل یه روز بعد رابطه قرص اورژانسی مصرف کردم ،۴روز بعدش پریود شدم ،این ماه تایم پریودیمه و پریود نشدم ،امکان بارداری هست؟

اگه کسی اومد منم بگه فردای پاکی رابطه داشتم و اما نزدیکا ریخت و من زود رفتم‌خودمو شستم امکان داره روز بعد پاکی باردار شده باشم 

ممنونم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم امکانش نیس بخاطر خوردن قرص اورژانسی پریودی ات بهم خورده

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
اگه کسی اومد منم بگه فردای پاکی رابطه داشتم و اما نزدیکا ریخت و من زود رفتم‌خودمو شستم امکان داره رو ...

نه رفتی شستی خودت دیگ 

داخل نریخت ک 

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
اگه کسی اومد منم بگه فردای پاکی رابطه داشتم و اما نزدیکا ریخت و من زود رفتم‌خودمو شستم امکان داره رو ...

اگ داخل ریخت احتمال داره ولی دیگ شستی ن فک نکنم هرچند من مثل شما باردار شدم🥵

نه رفتی شستی خودت دیگ  داخل نریخت ک

بله اما من روشم طبیعی هست و دوماهه آیودی مو درآوردم میگن رحم خیلی آماده هستش 

و اینکه خیلی خیلی نزدیکش بود 

پس خیالم راحت باشه 

ممنونم ازتون 🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگ داخل ریخت احتمال داره ولی دیگ شستی ن فک نکنم هرچند من مثل شما باردار شدم🥵

وای جدی باردار شدی ....

نه اما قشنگ نزدیک نزدیکش بود میترسم حین تماس یکم رفته باش داخل 🤦🏽‍♀️

من ایودیمو هم تازه دوماه نشده درآوردم میگن رحم خیلی آماده میشه بعد ۶ سال جلوگیری 

خدا بخیر کنه هرچی به صلاح

وای جدی باردار شدی .... نه اما قشنگ نزدیک نزدیکش بود میترسم حین تماس یکم رفته باش داخل 🤦🏽‍♀️ من ...

ن احتمال کمه من مخاستم بگم از پیش ابش حامله شدم ینی یه درصد فک حاملگی نمیکردم

ن احتمال کمه من مخاستم بگم از پیش ابش حامله شدم ینی یه درصد فک حاملگی نمیکردم

عزیزدلم ♥️ حتما خواست خدا بوده

منم خیلی نگرانم اما باز هرچی خدا بخواد 

شما دنیا آوردین یا هنوز باردارین؟

ن دیگ دنیا اوردم الان ۳ سالشه با بچه اولم نیم شیر شد

خدا حفظش کنه برات 

جنسیت بچه هات چین 

بله اما من روشم طبیعی هست و دوماهه آیودی مو درآوردم میگن رحم خیلی آماده هستش  و اینکه خیلی خیل ...

اره عزیزم از این ب بعد بیشتر دقت کن 

ولی خیالت راحت اینبار ب خیر گذشن