2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟!

105 بازدید | 15 پست

خیلی بد شانسم خیلی مثلا یه اتفاق خوب میخاد برام پیش بیاد اصلا خوش حال نمیشم چون میدونم من بد شانسم یه چیزی میشه ک اون اتفاق نمیفته خیلی حالم بده بابت این قضیه اطرافیانم خیلی خوش شانسن اما من نه

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

چون ب خودت داری تلقین میکنی بدشانسی این اتفاقم میوفته

تلقین هم نکنم بازم بد میشه مثلا یه اتفاق خوب میدونم قراره اتفاق بیفته خیلی خوشحالم و یکم تو فکر میرم بابتش اما بازم یه مشکلی داره ک احساس خوش شانسی نکنم

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلقین هم نکنم بازم بد میشه مثلا یه اتفاق خوب میدونم قراره اتفاق بیفته خیلی خوشحالم و یکم تو فکر میرم ...

اصلا بهش فکر نکن تا بیاد و انجام بشه گلم خیالبافی هم باعث میشه اون اتفاقی کدمنتظرشیم رخ نده 

بعدشم هیجا بازگو نکن ک مثلا قراره برام اتفاق بیوفته 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
کاعنات صدات می شنوند هر چی بگی و در موردش فکر کنی واقعا همون میشه 😐

خوب اون اتفاق خوب میفته اما نصفش خوبه نصفش بد هیچ موقع نشده واقعا خوب باشه ولی واقعا تو چند مورد دیگه هم دیدم ک بد شانسم

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

اره واقعا تاثیر دارن مخصوصا موقع هایی ک حالم ادم بد باشه

زمین گرده وخامت گردی می دونی چیه اینکه هرچی می فرستی به خودت بر می گرده 

متاسفانه یا خوشبختانه هرچی در مورد خودت فکر کنی دقیقا همون میشه 

اگه بگی زشتم زشت به نظر میای اگه بگی بدشانسی واقعا بد شانس می شی ووووووووو

برای همین می گم افکارت و جملات عوض کن 

زمین گرده وخامت گردی می دونی چیه اینکه هرچی می فرستی به خودت بر می گرده  متاسفانه یا خوشبختانه ...

من همیشه میگم بد شانسم پس باید دیدمو عوض کنم و همش بگم ک نه من خوش شانسم و بع اتفاق خوبی ک برام پیش اومده فکر کنم خدا کنه تاثیر داشته باشه

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

خوب اون اتفاق خوب میفته اما نصفش خوبه نصفش بد هیچ موقع نشده واقعا خوب باشه ولی واقعا تو چند مورد دیگ ...

وقتی این شکلی می گی من جای تو ناراحت میشم 

لطفا با خودت مهربون تر باش ❤

همین که انسان هستی یعنی خاصی همین که بنده خدا هستی یعنی سراسر خوشانسی

من همیشه میگم بد شانسم پس باید دیدمو عوض کنم و همش بگم ک نه من خوش شانسم و بع اتفاق خوبی ک برام پیش ...

واقعا تاثیر داره اگه به ابن یاور داشته باشی که لیقاتت زیاده نه تو زبان بلکه اعتقاد قلبیم داشته باشی تاثیر گذاره بی نهایت

وقتی این شکلی می گی من جای تو ناراحت میشم  لطفا با خودت مهربون تر باش ❤ همین که انسان هستی یع ...

کار هایی بوده ک خوب بوده اما چیزایی ک برام مهم و کلی بخاطرشون استرس داشتم و تلاش کردم نشده با اینکه همون کارا رو بقیه بع راحتی انجام میدن 

انگار هر کی به هر چی بخواد میرسه ولی من نمیرسم

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

کار هایی بوده ک خوب بوده اما چیزایی ک برام مهم و کلی بخاطرشون استرس داشتم و تلاش کردم نشده با اینکه ...

فکر می کنم شما از اون دسته افرادی هستید که کاسه خالی لیوان می بینند 

قرار نیست خودت با کسی مقایسه کنید 

تو یه شخص دیگه هستی با استعداد متفاوت 

فکر می کنم شما از اون دسته افرادی هستید که کاسه خالی لیوان می بینند  قرار نیست خودت با کسی مقا ...

مقایسه نمیکنم اما بقیه بع راحتی دقیقا همون کارو انجام میدن اما من تا میخوام شروع کنم انجام بع کاری همش بد میارم 

یا ابوفاضل آقای من😍🥺