2777
2789

مگه الان نباید بیمارستان باشی؟؟؟

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سزارین بودی؟؟

مک بزنه نی نی کم کم شیرت خور میشه.

ببین قطره شیرافزا از داروخونه بگیر بعد هر وعده غذایی بخور عاااالیه

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

چرا نذاش 

پس بچه چی بخوره

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

حتماااااا شیرخشک بده به بچه 

به من بیمارستان گفت شیرت خوبه باز شیرم کم بود و بچم دور از جون نینی شما داشت میرفت به حالت کما و از شانس برادرم که پزشک بود فهمید 

اشتباه منو نکن که پشیمون میشی 

قطره شیر افزا بخور بعدم بزار دهنش باید میک بزنه تا راه بیفته

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ابجیم شیر نداش کم کم بچه مک بزنه شیر میکنی حتی با صدا گریه هاشم مادر شیر میکنه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

شیرخشک بده بهش. وگرنه زردی میگیره. منم روز اول ندادم زردی گرفت. شیر نداشتم. بعد دیدم زردیش زیاد داره میشه .دیگه به حرف هیچ کس گوش نکردم. بهش شیرخشک دادم اول با قاشق بود ولی بعد با شیشه دادم بازم سینه میگرفت .تا چهار ماه هر دو رو میگیره . منم اول اصلا شیر نداشتم تازه یه ماه بعد شیرم زیاد شد اونقدر زیاد بود یهو دهن پسرم پر میشد نمیتونست بخوره در میاورد بعد فواره میزد 😁 تو شیر خشک فعلا بده . سینه هم بزار مک بزنه . زیاد میشه . کپسول شیرافزا گل دارو بگیر هر ۸ ساعت یکی بخور. سیرابی و شیردون  . سوپ جو . اب هویج با اینا زیاد میشه