2777
2789
عنوان

دعا کنید ضامن برای وامم گیرم بیاد

89 بازدید | 7 پست

یه وام ۴درصد با هزار خون و دل گرفتم بانک قفلی زده حتما باید ضامن حقوق بگیر بانک ملی بیاری 😐🥺 در حالی که قبلا بهم گفته بود ضامن کاسب هم قبول میکنم حالا که کارم افتاده رو غلطک دبه کرد رئیس بانک ، خیلی عصبی و ناراحتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم برات پیدا بشه وبگیری و دلت شاد بشه توهم من رادعادکن مشکلمون حل بشه

عزیزدلم ان شاءالله مشکل شما هم حل بشه، من که از بس تلاش کردم و نشد کلا کلافه شدم

انشاالله مشکلت حل بشه . واسه یک مبلغ کم و ناچیز صد تا شرایط و ضامن از آدم میخوان ولی اونایی که وام سنگین می‌گیرند و پس نمیدن را کاری ندارند فقط تهدید می کنند اسامی تون را منتشر می کنیم انگار طرف می ترسه .... 

یعنی کسی میاد این روزا ضامن بشه؟ من که ضامن همکارم شدم دوساله بیچاره ام کرده اینقدر قسط نمیده میان حساب منو هی میبندن خاک تو سرش که بهش اعتماد کردم پشت دست من داغ‌ تا آخر عمرم دام برا کسی نسوزه 

یعنی کسی میاد این روزا ضامن بشه؟ من که ضامن همکارم شدم دوساله بیچاره ام کرده اینقدر قسط نمیده میان ح ...

عزیزم بستگی به شعور طرف مقابلت داره، من تا الان چندتا وام گرفتم نذاشتم دردسری برای ضامنینم درست شه فورا اقساطم پرداخت کردم شده رفتم قرض کردم ولی خودم رو زیر سوال نبردم ، الانم ضامن دارم منتها بانک گیر داده فقط و فقط حقوق بگیر بانک ملی باید باشه، وگرنه همین الان دو نفر حقوق بگیر بانک رفاه منتظرن اگه تایید بشن بیان ضامنم بشن

2790
2778
2791
2779
2792