2777
2789
عنوان

ی لحظه

151 بازدید | 16 پست

من وقتی عصبی میشم کنترلمو از دست میدم هرچی از دهنم دربیاد میگم یا یوقتایی کتک میزنم خیلی ناراحتم دوست ندارم عصبی بشم ولی تازگیا تند تند عصبی میشم توروخدا اگ راهی بلدین ک جلوگیری میشه یا کنترل میشه بگین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی گفتی عصبی میش گاهی وقتا کتک میزنی فکر کردم کاربر آقا هستی ولی دیدم خانومی چون ما خانوم ها نسبت به مردا آروم تریم سعی کن موقع عصبانیت یکم خودتو آروم کنی از اون محل دور شو فکرت رو عوض کن اگه نشد یک مشاوره برو کمکت میکنه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
وقتی گفتی عصبی میش گاهی وقتا کتک میزنی فکر کردم کاربر آقا هستی ولی دیدم خانومی چون ما خانوم ها نسبت ...

خیلی اروم بودم همه میگفتن چقدر صبوری چقدر ارومی همیشه لبخند داشتم ولی الان همش عصبیم دارم دیوونه میشم

اره خیلی یوقتایی ک عصبی میشم پسرمو دعوا میکنم میزنمش بعدش عذاب وجدان میگیرم دوس دارم خودمو بکشم  ...

حالتو میفهمم

سعی کن نزنی که این عذاب وجدان تا سالها باهاته

بچه های الانم واقعا اذیت میکنن 

شاید یه چیز بدنت کم و زیاد شده حتما آرمایشم بده

به حرف اطرافیان زیاد گوش نکن چون آپم تحت تاثیر حرف اونا هم بچشو دعوا میکنه

خیلی اروم بودم همه میگفتن چقدر صبوری چقدر ارومی همیشه لبخند داشتم ولی الان همش عصبیم دارم دیوونه میش ...

عزیزم احتمالا به خاطر دو تا بچه خیلی خسته میشی 

به نظرم بهترین چیز اینه که کنترل خشم یاد بگیری 

حالتو میفهمم سعی کن نزنی که این عذاب وجدان تا سالها باهاته بچه های الانم واقعا اذیت میکنن  ش ...

توروخدا واسم دعا کنین خدا بهم ارامش بده.یعنی باهر کسی ک بحثم بشه حتی اگر حق بامن باشه وقتی اروم شدم پشیمون میشم میگم کاش بحث نمیکردم.عصبی میشم یوقتایی خودمم میزنم گریه میکنم ولی بعدش میگم اصلا موضوع خیلی بی اهمیت بوده 

خیلی اروم بودم همه میگفتن چقدر صبوری چقدر ارومی همیشه لبخند داشتم ولی الان همش عصبیم دارم دیوونه میش ...

حتما علت داره اینطوری شدی سختی های زندگی و مشکلاتش برای همه اعصاب و زندگی نذاشته

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
توروخدا واسم دعا کنین خدا بهم ارامش بده.یعنی باهر کسی ک بحثم بشه حتی اگر حق بامن باشه وقتی اروم شدم ...

حساس شدی عزیزم

طبیعیه

کم کم بهتر میشی به خودت بیشتر برس و توجه کن

روزا بعد از کارات آهنگ بزار با بچه هات برقص