2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرخ کن بدون روغن افتضاحه نمی‌دونم چجوری مردم خوششون میاد فرض کن سیب زمینی بدون روغن سرخ میشه اصلا خو ...

عزیزم باید قلقش دستت بیاد من مرغو ابپز میکنم بعد فقط برا سرخ کردن میذارم اینقدر نرم و خوشمزه هست که از تو روغن هم بهتره از وقتی با این سرخ میکنیم همه مون عاشق مرغ شدیم حتی بچه دو ساله م هم میخوره

عزیزم باید قلقش دستت بیاد من مرغو ابپز میکنم بعد فقط برا سرخ کردن میذارم اینقدر نرم و خوشمزه هست که ...

من خوشم نمیاد سرخ کردنش هیچ وقت مثل روغن نمیشه اسمش روشه دیگه بدون روغن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

سیب زمینی رو که اندازه دو قاشق روغن میزنی پس خشک نیست 

سیب زمینی فقط روش یه کم حالت سرخ میگیره بعد داخلش نرم میمونه زیاد هم بذاری که  خشک میشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

مال من اصلا برند معروفی نیست سوناشی ولی خیلی ازش راضیم محفظه ش خیلی بزرگه چندتا رون مرغو میذارم توش ...

چند وقته خریدیش گلم؟  این مارکش رو پیدا کنم میخرم.

اللهم عجل لولیک الفرج 💚