2777
2789
عنوان

دختر ناتنی

1075 بازدید | 22 پست

بچه ها کمکم کنید من ازدواج دومم هست شوهرمم ازدواج دومش هست دوساله ازدواج کردم دختر ناتنیم با ما زندگی نمیکرد تا ۱۲روز پیش الان باماست پسر۶ماهه ای دارم چند روز پیش به اون دختر گفتم هر وقت سرماخوردگیت خوب شد بچمو ببوس اونم مریض میشه از لج من چند روزه فقط بوسش میکنه اولای زندگیمونم همش حرف واسه مادرش میاورد ومیبرد اینم بگم من باهاش خوبم کلا ولی وقتی اینکاراشو میبینم سرد میشم از خوب بودنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه چند سالشه؟بعدم سعی کن با روی خوش باهاش رفتار کنی چون سرد بشی بدتر میکنه

و اینکه خب چرا نمیره با مامانش زندگی کنه اگه اینقد باهاش خوبه ک حتی خبر میبره براش؟

به همسرت بگو باهاش حرف بزنه البته با خوش رویی

به شوهرم  گفتم اونم بهش میگه بچه رو بوس نکن تا خوب میشی الکی میگه خوب شدم امروز دیدم جلو صورتو اون سرفه میکرد به خدا سرشو برده بود جلو صورت پسرم

یکم صبر کن و باهاش مهربون باش ،شاید اولش اینطور باشه و یکم لجاجت داشته باشه  و بعدا خوب بشه،شاید از اینکه پدر و مادرش از هم جدا شدن ناراحته ،یه  موقع میبینی بچه خودمون هم در قبال باید ها و نبایدهایی که بهش میکنیم همینطور مقاومت میکنه و لجاجت میکنه

یه موقع هم چون  بچه شما رو دوست داره ،اون لحظه یادش میره و بوسش میکنه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

به شوهرم  گفتم اونم بهش میگه بچه رو بوس نکن تا خوب میشی الکی میگه خوب شدم امروز دیدم جلو صورتو ...

بمیرم واسه اون دختر

اون فقط به بچست!!!!ادم بزرگ نیست سلیطه بازی دربیاره و عمدا اینکارو کنه🙂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

لابد میبینه محبت باباش ب پسرتون بیشتره حسادت میکنه، یه جورایی میشه گفت کمبود محبت داره، بنظرم چاره کار محبت کردن بیشتره، نه سرد شدن

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌