2777
2789
عنوان

تیروئید کم کار

183 بازدید | 16 پست

دوستان من الان ده سالی هست که قرص تیرویید میخورم .کم کار هست .گره تیروئیدی هم دارم بهش میگن ندول تیرویید.تازگیا رفتم سونو تیروئید نشون یه جراح دادن که خیلی باتجربه و پیر هست دکتره گفت گرهی دیگه نیست و تیرویییدیت هم دیگه مشاهده نمیشه یعنی مشکل تیروئید نداری. پرسیدم قرص تیروئید چطور بخورم گفت نخور مشکل نداری .چندبارم پرسیدم .الان بنظر شما چه کنم به حرف این دکتر گوش کنم یا برم دکتر غدد دوباره .راستی الان من چندساله مشکل صدا دارم صدام گرفته ..بنظرتون میشه مگه یهو قطع کنی قرص رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرصتو. چند هفته. قطع کن ازمایش ترویید بده. اوکی بود  قرص ننداز.   باز بعد یکی دوماه ازمایش ...

عزیز فقط اینکه من ده روز پیش آزمایش تیروئید دادم t3وt4 نرمال بود ولی tshبالابود 

چقدر خوب. خداروشکر عزیزدلم امیدوارم تشخیص دکتر دقیق باشه و حالت اوکی شده باشه کاملا

ولی برای اطمینان پیش یه متخصص دیگه برو خیالت راحت بشه

با دل آروم برو و بسپر به خدا

تیروئید از غم و غصه و حرفاییه که تو دل جمع میشه

روحیت رو قوی کن. به خودت بیشتر اهمیت بده و از ادمای منفی دوری کن

امیدوارم سالم و سلامت باشی همیشه

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
چقدر خوب. خداروشکر عزیزدلم امیدوارم تشخیص دکتر دقیق باشه و حالت اوکی شده باشه کاملا ولی برای اطمینا ...

عزیزم درست گفتین میدونین چرا چون دقیقا من تمام حرفای نگفته ام هنوز تو دلمه .و غصه زیاد تو دلمه ..هیچوقت نشد غصه هامو بریزم بیرون ..

عزیزم درست گفتین میدونین چرا چون دقیقا من تمام حرفای نگفته ام هنوز تو دلمه .و غصه زیاد تو دلمه ..هیچ ...

ببین به کاری میگم انجام بده

یه دفتر بردار هر وقت تنها شدی شروع کن به نوشتن همون حرفای توی دلت. هرچی به ذهنت میاد. هرروز بنویس بعد پاره کن بریز دور

حتما این کارو بکن. خیلی سبک میشی

انجام دادی جواب گرفتی دعام میکنی

پشت گوش ننداز. خیلی نتیجه میده

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...