2777
2789
عنوان

دیر خابیدن بچه

90 بازدید | 15 پست

بچم ۲ونیم سالشه

و شبها دیر میخابه حتما باید ساعت ۱باشه بعد

بعدازظهرم نمیخابونم ک شب بخابه که مثلا ۹میخابه ۱۲بیدار میشه دوباره یکی دوساعت کارتون میبینه تا بخابه😭

شربتی هست که خواب اور باشه بهش بدم.

واقعا نگران رشدشم

دکترش میگه قدش نرماله ولی بااین روندش میترسم واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت چیه اگر سنش مبرسه کلاس بفرسش وگرنه انق بازی کن باش تا خوابش بگیره شربت و اینا مستقیم روی معزش ت ...

میبرمش خانه بازی.خب خسته میشه توراه بغلم میخابه😭

۶ سالشهه همه کار کردم این چندسال تا شبا زودتر بخوابه ولی انگار ن انگارر

منم ۲۰ ماهشه تا ۳ بیداره هررررر کاری کنم یعنی ۸ صبح بیدارش کنم ۱۰ یا ۱۲ یجور تنظیم میکنه ۳ بخوابه الان سه ماهه اینطور شده بچه شما بره مدرسه درست میشه منم نگران هورمون رشدم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
بچه منم همینطوره باید عادت کنی چاره ای نیست

پس بیخیال شم منم.

خاب خودمم بهم ریخته

واس خودم قرص خواب گرفتم.بعد اینک خابید خودمم فوری بخابم😵‍💫😵‍💫😵‍💫

تابخابم میشه۲یا۳ ازاونور ۹یا۱۰بیدارمیشیم دیگ بدازظهر خابم نمیبره باز تا۲و۳شب

کمبود خاب دارم

میبرمش خانه بازی.خب خسته میشه توراه بغلم میخابه😭

دختر من نشسته میخوابه هرررر کاری کنم تنظیم میکنه ۳ بخوابه....از جون در اومدم الان ۳ ماهه اینطور شده خودمو میکشم بخوابه نمیخوابه

منم ۲۰ ماهشه تا ۳ بیداره هررررر کاری کنم یعنی ۸ صبح بیدارش کنم ۱۰ یا ۱۲ یجور تنظیم میکنه ۳ بخوابه ال ...

آره منم بچه ک بود تو بهداشت میگفتم دیر میخوابه خیلی چیزم میگفت که هورمون رشد ساعت ۱۰ تا ۲ ترشح میشه و حتما بخوابونش اما خب نمیخوابید..

یه مدت زود شام بخورید و خاموشی بزنید ببین تاثیر داره یا نه

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
دختر من نشسته میخوابه هرررر کاری کنم تنظیم میکنه ۳ بخوابه....از جون در اومدم الان ۳ ماهه اینطور شده ...

ازچیه یعنی

ازالان کمر همت به نابودیمون بستن

منک خابم ریخته بهم عصبیم کلا.

آره منم بچه ک بود تو بهداشت میگفتم دیر میخوابه خیلی چیزم میگفت که هورمون رشد ساعت ۱۰ تا ۲ ترشح میشه ...

قبلا خوب بود الان تا خاموشی میزنیم گریهههههه که نمیخوام بخوابم بازی میخواد همچنان یکم بزرگ شده دیگه گول نمیخوره حتی...مرسی سعیمو میکنم