2777
2789
عنوان

خانواده همسر

742 بازدید | 47 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

من یکساله عقدم و خانواده همسرمم خداروشکر آدمای خوبین 

متاسفانه من یه مشکلی دارم و ممنون میشم اگه میتونید کمکم کنید .  من چون پدر خودم اصلا منو بغل نمیکرد و نمیبوسید خیلی بدم میاد کسی به غیر از همسرم اینکارارو بکنه و واقعا حالم بد میشه دست خودم نیست . پدر همسرمم آدم خوب و مهربونیه اما همیشه منو بغل میکنه و میبوسه البته میدونم از روی لطفشه اما من واقعا خوشم نمیاد . منم دوماه خونه همسرم بودم و وقتی میرفت دانشگاه و من توی اتاق خواب تنها بودم میومد توی اتاق و سرشو روی پام میذاشتو میخوابید و من اصلا نمیتونستم به کارای شخصیم برسم و راحت نبودم اصلا . از طرفی چون ایشون خیلی سحر خیز بود صبح میومد کنار من دراز میکشید و منو بغل میکرد که منم مجبور میشدم همش به یه بهانه سریع بیدار بشم . چند بار اینو بهشون گفتم اما اصلا براشون مهم نیست و دوباره تکرار میکنن الانم که برای درسم خونه بابامم همش اصرار میکنه که زود برگردم ولی واقعا آرامش ندارم اونجا همش گوشیمو چک میکنه اصلا منظوری نداره ولی یه بار رفته بود و یه پیام خصوصی منو خونده بود و من واقعا نمیدونم چیکار کنم که بهشون بی احترامی نشه و دلش نشکنه😔

صبح میاد پیشت دراز میکشه میخوابه؟!

سرشو میذاره رو پات؟!

عزیزم پدرشوهر به عروس اینجوری محبت نمیکنه‌هااا

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

عجب آدمیه پدر شوهرت 😐 

حیا سرش نمیشه؟محرمی ک محرمی ولی مال پسرشی 

چطور به خودش اجازه میده سرشو بزاره رو پات؟ 

خودش زن نداره؟اگه نداره بره زن بگیره این حرکاتو بزنه روش والا

چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم بهتره همین اول موضع خودتو حفظ کنی روی گوشیت رمز بزار گفت رمزش چیه بگو چیز شخصی توش دارم و ازش بگیر وقتی تو اتاق می‌خوابی درو قفل کن گفت چرا قفل کردی بگو اینطوری راحتم این الان جلوشو نگیری فردا میگه منظوری ندارما ولی بیا تو حموم کیسه ام بکش! 

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
عجب آدمیه پدر شوهرت 😐  حیا سرش نمیشه؟محرمی ک محرمی ولی مال پسرشی  چطور به خودش اجازه می ...

خیلییی با من مهربونه دختر خودشم بغل میکنه ولی من واقعا متنفرم از این حالت بنده خدا منظوری نداره نمیخوام ناراحت بشه چون قلبش ضعیفه فقط میخوام یه جوری بگم که ناراحت نشه