2777
2789
عنوان

امان‌ از این نسل

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 44 پست
خب عزیزم در اون لحظه مشکل اضطراری داشته به معلمش نگه به کی بگه؟  خیر سرش به شما اعتماد کرده&nb ...

جلو این همه دانش آموز دختر ۱۸ ساله من چه کمکی از دستم برمیاد

سرتا پا خزانیم‌🍂 اما دم از شوق بهاران می زنیم 🌸 سوال ریاضی فیزیک یا زبان انگلیسی یا فرانسوی داشتید بپرسید یا توی اون تاپیک تگم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید نوار میخواسته چون خودش نداشته 

بعدم خوبه خودتون میگید دختر آدم نامحرم نبوده که بخواد خجالت بکشه، پریود هم یه اتفاق طبیعی توی بدن هست که رخ میده 

حالا ارتباطش با غیرانتفاعی و سطح خانواده چیه؟

انتظار میره بچه ها باشعور باشن

سرتا پا خزانیم‌🍂 اما دم از شوق بهاران می زنیم 🌸 سوال ریاضی فیزیک یا زبان انگلیسی یا فرانسوی داشتید بپرسید یا توی اون تاپیک تگم کنید
ینی چی لوله شده

وا🙄

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شاید صرفا خواسته دلیل بیرون رفتنشو بگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

برا همین چیزا گفتن شرط سنی فرهنگیان تا ۴۰ سال شده خدا خیرشون  بده وگرنه کل اخبار مدارس شبا میاد تو سایتا

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
انتظار میره بچه ها باشعور باشن

پولدار بودن و سطح بالای جامعه دلیل بر باشعوری نیست مثلا خودتونم معلمین باید بهتر بدونید که این چیزا دلیل نمبشه برای با شعوری یا بیشعوری ممکنه سواد و شعور یه آدم دست فروش خیلی بیشتر از یه دکتر باشه 

تویی که اینو میخونی یعنی تو خیلی خوشگلی، خیلی باهوشی، خیلی قوی هستی که کم نیاوردی و هنوز ادامه میدی خواستم بگم الان وقتشه خودتو بغل کنی و از خودت تشکر کنی بخاطر اینکه همیشه کنار خودت بودی عاشق خودتو وجودت باش که هیچکس جز خودت برات نمیمونه💜🫂😘 
😂😂😂😂 خب لوله شده چیکار کنه 🤣💔

بایده مدیربیادبگه؟؟😑😑

بچه های پامیری دفترنواربگیرن دوقورت ونیمشونم باقیه چرانوارنمیدن بهمون.بابازشته بخدا

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️