2777
2789
عنوان

یه بستنی!🍦🍦🍦

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهه عزیزم هم اینکه به خودت سخت میگیری هم تک فرزند  من این بچه های تک فرزند رو میبینم اصل ...

ولی دختر من خیلی مهربونه، هر چی خوراکی داره میده بچه های دیگه، یا اسباب بازیاشو میده، حقیقتش دیشب فهمیدم باردارم ولی قصد نگه داشتنشو ندارم اصلا توانشو ندارم از نظر همسر و مالی اوکیم، خودم روحیه شو ندارم

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
ولی دختر من خیلی مهربونه، هر چی خوراکی داره میده بچه های دیگه، یا اسباب بازیاشو میده، حقیقتش دیشب فه ...

دلتو بد نکن

هدیه خداست

بسپارش به خودش 

قول میدم راحت بگیری ، بااین هدیه زندگیت شیرین میشه

نگران نباش خواهری

مرنج و مرنجان
ولی دختر من خیلی مهربونه، هر چی خوراکی داره میده بچه های دیگه، یا اسباب بازیاشو میده، حقیقتش دیشب فه ...

خواهش میکنم این کارو نکن

این یه هدیست

من با شرایط بدی خداخواسته باردار شدم. پسرم اون موقع ۴ سالش بود و جز بچه های سخت و دشوار هست از نظر روانشناسی.

خیلی اذیتم کرد و میکنه. از باردار شدنم تا چند وقت تو شوک بودم. حالم بد بود. اما فکر سقط رو نکردم.

حالا الان نزدیک ۳ سالشه دخترم با خودم میکم من چطور بدون دخترم زندگی میکردم با اومدنش خیلی حالم بهتر شد.

برو مشاوره

و اینکه قرار نیست اون بچه که تو شکمته فدای نخواستن و سختگیری شما بشه.

نگهش دار اونوقت میشه قلب خونتون🥰

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

خواهش میکنم این کارو نکن این یه هدیست من با شرایط بدی خداخواسته باردار شدم. پسرم اون م ...

چی بگم، دو راهیه سختی دارم ،درونم پر از جنگ و اضطرابه، هم گناهش، هم دل همسرم، خدا خودش کمکم کنه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊