2777
2789
فعلن‌کون‌شماروپای‌پاس‌زحمت‌بکش‌برواونورتر ی‌نفسی‌بکشیم😔

اصکل نوشتم ارمی ها بیاین  بعد تویی کع گوخورمونی اومدی بعد من کونم رو پای تویع🤣🤣🤣شفا میگیری غصه نخور  باید گوخور داشته باشی تا معروف بشی ممنونم ازت 🤣

هیچ وقت فاز هیتر هارو نمیفهمم!  خب باشع عیبی نداره دوسشون ندارین اما چرا عقده هاتونو خالی میکنین؟  من حتی به گلزار هیت نمیدم/:  چون معتقدم ادم نباید فک کنه چیزی که سلیقش نیس بده!  یارو یع چیزی داره که انقدر معروف و جهانیه خدایی هیت دادن کار احمقاس...  اوکی خوشت نمیاد رد کن چه کاریه انقد فوش میدی😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه تو خوبی من بیشعورم به گوخوریت ادامه بده 

تو فقط یک جمله بگو که توش فحش نباشه 

من ایمان میارم 😂😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ممنون به ایمانت نیازی ندارم با هرکسی به اندازه لیاقتش رفتار میشه 

حرف خیلی عاقلانه ای بود

پس من ترجیح میدم سکوت کنم 😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یکیشون خیلی خوشگله اسمش نمیدونم🤣🫢

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

باقی‌جاهاریدن‌بت‌اومدی‌نینی‌سایتوهم‌میخایی‌ پرکنی‌ازاین‌بچه‌کونیا.؟ واقعن‌جالبه

برو سوالا ریاضیتو حل کن 

البته فکر کنم مدرسع ات تعطیل شده ک اینجایی

هرچند ک ادب و شعورت و.....

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
 باور کن پدر کشتگی دارن باهامون یکی نیست بگه خب دوسشون ندارین اصلا چرا میاین تو تاپیک ارمی ها؟؟ ...

باید یجا اینا رو خالی کنن یا ن 😂😂 گروهی ک کارش خوبع با دوتا حرف خراب نمیشه خون خودتو کثیف نکن

در جماعت روشنفکری ک اعتقاد به احترام به عقاید و سلیقه ها داره

و ادعا داره

در عجب و حیرانم

دلیل نمیشه چون یچیزی سلیقه شما نیست بیایید توهین کنید

دلیلم نمیشه تو هر تاپیکیی حتمااااا شرکت کنید 

نمره بهتون نمیدن ک 

خوشت نمیاد سلیقه ات نیست برو کنار 

نوشته ارمی ها بیایین

یعنی کسی ک سلیقه اش با من یکیه بیایید باهم در موردشون صحبت کنیم چون دوسشون داریم و باهاشون حال میکنیم

انقدر گنگ براتون حال خوب و دوس داشتن؟!

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری