2777
2789
  باشع اونا نمیدونن من وجود دارم باشه من دغدغم مسخرس حالا صیکتو بزن

عزیزممممم  عههههه

من آرمی نیستم و مخالفم نیستم. فقط هرچی آرمی دیدم خیلی مودب و دوس داشتنی بودن و قطعا شمام از اونایی فقط الان نمیدونم چرا اینجوری گفتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن بابا اینا همشون سنشون زیر ۱۳ ساله بزار خوش باشن با همینا

واقعا

چون ادمی که حداقل ۱۴ سالش باشه شعورش میرسه وقتی بدون توهین حرف شنید بدون توهین جواب بده

بدون توهین توانایی دفاع کردن ندارن 😂😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

الان چرا فک میکنی من هم وطنمو زیر سوال بردم 😑 فازت چیه ناموصا؟  از سبک کیپاپ خوشت بیاد م ...

ن این که ب خاطر اونا میفتی ب جون هموطن های خودت ب خدا ک اونا تو ناز و نعمت سر سوزنی حال شما براشون مهم نیست ، انقد خودتونو نکشین براشون حیفین واقعان

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

هم اکنون ادبیات یک ارمی:

مشکلت با ارمی ها چیع؟  خوشت نمیاد خب باشه دوسشون نداری عیبی نداره  زوری که نیست  پس اگه خوشت نمیاد انقد پیگیر نباش با خداحافظی ماروخوشحال کن

من‌ریدم‌توشعوری‌ک‌باحمایت‌ازاین‌کونیابیادبالا😂

👌👌👌👌👏👏👏

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ن این که ب خاطر اونا میفتی ب جون هموطن های خودت ب خدا ک اونا تو ناز و نعمت سر سوزنی حال شما براشون م ...

الان من افتادم بع جون هم وطنم؟  چرا حرف خنده دارمیزنی؟   چیکا کردم؟ جواب توهیناشونو دادم شما چرا ارمی هارو درک نمیکنین؟  اصلا میفهمین توچه شرایط و به چه دلیل ارمی شدیم؟ 

الان من افتادم بع جون هم وطنم؟  چرا حرف خنده دارمیزنی؟   چیکا کردم؟ جواب توهیناشونو ...

مملکت ما چیه و شما ها ب فکر چی و کیا  هستین واقعان متاسفم ریپ‌نزن 

تو برا کسی که بهشون میگه کونی دست میزنی بعد برا من تاسف میخوری؟ 

خب راست گفت واقعان همینن🤣🤣

باقی‌جاهاریدن‌بت‌اومدی‌نینی‌سایتوهم‌میخایی‌ پرکنی‌ازاین‌بچه‌کونیا.؟ واقعن‌جالبه

جالبع ادمی که جهانیع ومعروفه کونیع توی اصکل که اینجا پیگیر مایی میشی ادم؟  فعلا که تو داری تو نی نی سایت از کونمون میخوری  پس عندونیتو ببند🤣🤣🤣