2777
2789
یعنی دیگه کارشون کنسله تا اتمام سربازی؟

نه

جین اردیبهشت برمیگردع 

ی عالمه برنامه پیش ضبط کردن

البته الانم هیچ فعالیت گروهی ندارن ولی هم تو موزیک شوها برنده میشن هم اهنگاشون تو چارتای جهانی نامبروان میشه

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش دغدغدم سربازی رفتن یه گروه بود که هزاران کیلومتر باهام فاصله دارن و حتی نمیدونن من وجود دارم& ...

باشع اونا نمیدونن من وجود دارم باشه من دغدغم مسخرس حالا صیکتو بزن 

پیش تو همجنسگرایی کردن؟؟؟  هشت ساله فنشونم جز دنس وکیپاپ چیزی ندیدم چطوری انقد راحت تهمت ...

من آرمی نیستم راستش و اصلا پیگیرشون نیستم اما مخالف هم نیستم و هرکس عقیده و سلیقه ای داره دیگه 

هم اکنون ادبیات یک ارمی:

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

نه جین اردیبهشت برمیگردع  ی عالمه برنامه پیش ضبط کردن البته الانم هیچ فعالیت گروهی ندارن ولی ...

میدونی من فقط اسمشونو شنیدم این گروهو و تاحالا پیگیرشون نبودم اما طرفداراشون خیلی باحال و جذابن برام نمیدونم چرا 

کاش واسه کسایی ک اصلن شما رو جزو جایی حساب نمیکنن هموطن خودتونو زیر سوال نبرین خودمون این همه نخبه و ادم های بزرگ داریم تو ایران چرا عن ی سری ادم های داغون کشور های دیگه رو میخورین 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

هم اکنون ادبیات یک ارمی:

ولشون کن بابا اینا همشون سنشون زیر ۱۳ ساله بزار خوش باشن با همینا

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

کاش واسه کسایی ک اصلن شما رو جزو جایی حساب نمیکنن هموطن خودتونو زیر سوال نبرین خودمون این همه نخبه و ...

الان چرا فک میکنی من هم وطنمو زیر سوال بردم 😑 فازت چیه ناموصا؟  از سبک کیپاپ خوشت بیاد میشی وطن فروش؟؟؟