2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چ قدر نازه اسی خیلی خوشگله  نه عوض نکن حیفه

بیشتر دلم میخاست پسنداز باشه 🫥 پروانه ای هم داشت ولی اون نگین ریز داشت برنداشتم ولی گفت من پول نگین از شما نمیگیرم کسر میکنم ولی برنداشتم

اره بجاش ی چیز خدشمل بخر

اره دیگه آخه هرماه برجی پنج تومن میاددلم یه یه چیزسنگین میخادمغازمم اگه تمدیدکنم برجی پنج وپونصدمیشه ماهی ده و نیم.نمیشه طلای قسطی ام خریدخیلی می‌کشن روش

بیشتر دلم میخاست پسنداز باشه 🫥 پروانه ای هم داشت ولی اون نگین ریز داشت برنداشتم ولی گفت من پول نگین ...

نه خوب کردی برنداشتی دروغ میگن نگین حساب نمیکنن یه جوری اونم میکشن روش 

نه خوب کردی برنداشتی دروغ میگن نگین حساب نمیکنن یه جوری اونم میکشن روش 

منم ترسیدم چون یه نیم ست هدیه سرعقدم بود ایتالیایی هستش پر نگین رفتم بفروشم گفت باید همشو در بیارم نصفش میوفته

شما گرمی ۳میلیونو ۹۷ هزارتومن حدودا خریدی .اگه خدایی نکرده  فردا همین کارو با قیمت تابلو که حدودا ۲۵۲۰ هزارتومنی ببری بفروشی حدود ۶ میلیون تو ضرری

همیشه با خودت تکرار کن به من ربطی نداره یا بهتر بگم زندگی هیچ کس به من ربطی نداره بگو عادت کنه هم دهنت هم ذهنت
منم ترسیدم چون یه نیم ست هدیه سرعقدم بود ایتالیایی هستش پر نگین رفتم بفروشم گفت باید همشو در بیارم ن ...

آره آفرین دقیقا موقع فروش قشنگ نگینارو با دستگاه درمییاره بعد وزن میکنه 

خوب کاری کردی نخریدی 

ولی از این به بعد بدون اجرت بخر که بیشتر سود کنی  

دنبال دست دو بودم اینو دیدم شیک بود گرفتم از اجرت و سود و این چیزا هم سر در نمیوردم🤧😔

ولی خدایی خیلی خوشگل و شیکه به دل خوش بپوشیش گلم.من یه مدت طلا دست دو میخرم پارسال ۲۰۰ تومن خرید کردم ۳۰ تومن بالایی تابلو گرفتم .آنقدر طلا خریدم فروختم فقط میگم تنت سلامت باشه و دلت خوش وگرنه هیچی برای آدم نمیمونه تو دنیا

همیشه با خودت تکرار کن به من ربطی نداره یا بهتر بگم زندگی هیچ کس به من ربطی نداره بگو عادت کنه هم دهنت هم ذهنت