2777
2789
عنوان

عاشق جاریمم😍😘😘🥰

762 بازدید | 44 پست

شوخی کردم اصلا جاری ندارم

خیلی دوست دارم جاری دار بشم

خونه مادرشوهر خیلی تنهام

ی جاری بیاد دست از سر کچل ما بردارن راحت شم از دستشون اح اح اح

خانواده زومن رو ما ، ی لیوان آب هم نمیتونیم یواشکی بخوریم🥲

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیا من بدمشون بهت ۲ تا دارم متاسفانه 

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

حالا جاری هم بیاد یکی به اونا اضافه میشه من نمیدونم چرا ملت بل جاری مشکل دارن برای من جاری به غریبه هیچ فرقی نداره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
پیش خانواده شوهرت ینی زندگی میکنی ؟ تو خونه همونا؟ یا واحد جدا؟

نه چندتا خونه فاصله داریم

ولی همیشه تحت نظر اوناییم

خیلی گیرن

خیلی زومن

نه چندتا خونه فاصله داریم ولی همیشه تحت نظر اوناییم خیلی گیرن خیلی زومن

وای خدا به دادت برسه اینو گفتی یه حس بدی گرفتم 

یکی بود خونش طبقه بالا مامانش اینا بود مم دیدم‌اوضاع اینطوری هست ردش کردم الان میبینم انگار تصمیم درستی بوده

وای خدا به دادت برسه اینو گفتی یه حس بدی گرفتم  یکی بود خونش طبقه بالا مامانش اینا بود مم دیدم ...

آره مادرشوهرم خیلی بیکاره

فقط دوست داره ببینه من چیکار میکنم کجا میرم چی خریدم چیکار کردم

اح اح اح

دختر نداره و خودش همیشه تنهاست تو خونه و بیکاره همش دوست داره بیاد بچسبه ب من بدبخت اح

آره مادرشوهرم خیلی بیکاره فقط دوست داره ببینه من چیکار میکنم کجا میرم چی خریدم چیکار کردم اح اح اح ...

خوب شد تاپیکت دیدم دقیقا اینم دختر نداشت و از اونا بود مامانه اینطوری کنه اول پشیمون شدم رد کردم الان میبینم به نفعم بوده ببین مشکلی ندارم ولی تاجایی که گیر نده و حس بد نده درک میکنم خیلی سخته همش یکی انگار مثه پلیس چک میکنه آدمو فضوله پس 

خوب شد تاپیکت دیدم دقیقا اینم دختر نداشت و از اونا بود مامانه اینطوری کنه اول پشیمون شدم رد کردم الا ...

دلمم براش میسوزه ها

بیچاره دختر نداره شاید دوست داره من جای دخترش باشم

ولی من خوشم نمیاد

من خودم مامان دارم خداروشکر

نمیتونم باهاش راحت باشم چون خیلی غرغرو هست

همش غر و نصیحت و سرزنش و ایراد

دلمم براش میسوزه ها بیچاره دختر نداره شاید دوست داره من جای دخترش باشم ولی من خوشم نمیاد من خودم ...

میدونی اینکه نصیحت و ایرادمیگیره و غر غرو هست همون باعث شده ازش زده بشی خسته بشی 

کاش حداقل اگه دوست داشت خودشو بچسیونه بهت اینطوریم برخورد نمیکرد باهات