2777
2789
عنوان

جوش ته زبان

5534 بازدید | 7 پست

سلام من نه زبونم امروز دیدم برآمده شده عین جوش 

رفتم با مسواک ته حلقمو شستم اما نرفت

اینم بگم امروز شیر داغ با خرما زیاد خوردم که زبونم همون اول با شیر سوخت

چیز خاصی نیست من ده سال پیش متوجهشون شدم دکتر هم رفتم فکر کنم گفت غدد چشاییه که این شکلی شدن ده ساله ...

خواهر من میترسم چون بیماری HOVدارم هر چند الان دو ساله ندیدم خدا ی بچه بهم داده الان نزدیک یک سالشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من میترسم چون بیماری HOVدارم هر چند الان دو ساله ندیدم خدا ی بچه بهم داده الان نزدیک یک سالشه

خدا حفظش کنه.نگران نباش حالا برو یه دکتر خوب خیالت راحت بشه منم اونموقع خیلی ترسیده بودم چندتا دکتر هم رفتم.من نمیدونم ولی فکر نمیکنم به اچ پی وی ربط داشته باشه

عزیزم اون غدد چشایی برای تشخیص مزه های تلخ ، نگران نباش من همسر سابقم دندانپزشک بود و اینو بهم یاد داد ❤️