2777
2789
عنوان

فیستول

6664 بازدید | 19 پست

خواهش میکنم تروخدا کمکم کنید فیستول مقعدی رو میشه با داروگیاهی درمان کرد تروخدا بگید با داروگیاهی یا لیزر تجربه درمان داشتید و بهم کامل توضیح بدید از سردرگمی در بیام ولی جراحی باز نه خواهش میکنم ازتون

فکر کنم بهترین و مطمئن تربن راهش جراحیه، درمان گیاهی خیلی دیر جواب میده و اغلب بزای پیشگیریه نه درمان

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم عمل کرده بود چهل و پنج سال پیش فقط روز بعد عملش موقع برداشتن بانداژ سختش بوده الان هم که روش های عمل جدید و بهتر شده عمل ساده ای هست سریع راحت میشی 

بیخودی فکرت رو خراب نکن 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
فکر کنم بهترین و مطمئن تربن راهش جراحیه، درمان گیاهی خیلی دیر جواب میده و اغلب بزای پیشگیریه نه درما ...

یعنی داروی گیاهی جواب میده؟ مامانم فیستول داره الان دوماهی هست که بعد از عمل هموروئید و شقاق به فیستول مبتلا شده و خیلی عفونت داشت و تورم الان با دارو گیاهی خیلی بهتر شده ولی وقتی یه قطره عفونت یا خون میاد خیلی نگرانه میگه دیگه عمل نمیکنم خیلی میترسه

بايد اول علت فيستول را از بين برد شما چند سالتونه؟ ايا يبوست داريد؟

نه مادرم دچار این بیماریه چندین سال همورویید داشت عمل کرد ۵ سال پیش خوب نشد دکترش خوب عمل نکرد دوباره سه ماه پیش عمل کرد حالا همورویید و شقاقش خوب شده دیگه موقع دفع و بعد از اون که کلی درد و سوزش داشت درد و سوزش نداره ولی دکتر آنتی بیوتیک تجویز نکرد و الان دچار فیستول مقعدی شده یه سوراخ ریز روی پوست سمت چپ مقعد هست و گیاهی اقدام کردیم فعلا ولی نگران و نآمیدیم

سلام میشه منو راهنمایی کنید من دو ماه پیش رحمم را در آوردم حین عمل دکتر متوجه شد چسبندگی مثانه دارم که ترمیم کرد و الان بعد از اینکه سوند را در آوردم نشتی مثانه که همون فیستول است گرفتم آیا داروی گیاهی برای درمان فیستول هست . 

سلام میشه منو راهنمایی کنید من دو ماه پیش رحمم را در آوردم حین عمل دکتر متوجه شد چسبندگی مثانه دارم ...

سلام والا ما یه دکتره طب اسلامی پیدا کردیم فعلا از همون پارسال تا الان داروی گیاهی داده خیلی بهتر شده ولی بازم هر چند وقت یکبار یکم متورم میشه یه کوچولو و یه قطره عفونت و یه قطره خون وقتی فشارش میده خارج میشه ولی عمل جراحی هم میگن هم احتمال عودش هست هم بی اختیاری میترسیم