2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین واقعا من حق ندارم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 69 پست

از این که ظرف شستی حرصت گرفته ؟! 

من یک ساله دارم میرم کلاس خیاطی 

تا الآنم ۱۱ میلیون شهریه دوره های مختلف دادم ولی همشم خوب یادگرفتم

جدا از اون مزون هم میرم 

هم تو کلاس خیاطی هم تو مزون جارو میکنم و ظرف میشم

نه ناراحتی داره نه حرص خوردن

خودتم داری دوره میگذرونی اونجا دیگه !

مثلا شاگرد آرایشگری 

بعدم هیچ کسی پول بیانه کلاس برنمیگردونه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ب مامانم گفتم اما کاری از دسش بر نمیاد که  ی بندو بافت کلا بهم یاد داده واقعا کم نیست؟  ...

قرار نیس مامانت کاری بکنه

صرفن بره اونجا حرف بزنه همین

هرجا دیگ ای بود برای کارایی ک کردی تازه حقوقم بهت میدادن

من خودم قبلا قرار بود برم یه مدت کاراموزی

گفتن بعد یه هفته بهت حقوق میدیم

همین ارایشگری ام بود تازه

خلاصه ک از حقت نگذر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این که ظرف شستی حرصت گرفته ؟!  من یک ساله دارم میرم کلاس خیاطی  تا الآنم ۱۱ میلیون شه ...

عزیزم من مشکلی ندارم حداقل فقد جارو کنم 

اما من پول اموزش دادم پول ندادم اونجا تا ۹ شب بمونم با اینک هیچی یاد ندارم 

هرچی باشه امروز جریان استکانا شمام میبودین میسوختین که دخترش به خدش زحمت نداد ی استکان بیاره الگی ی فنجون برداش رف اونور اون اتاق بعد برگشت . 

من اصلا لذت نمیبرم تو این کارا میتونه کارگر بگیره 

براش رایگان کار کنه 

نه ک پولم بدم باز تا این ساعتم بیگاریم بکشم

عزیزم من مشکلی ندارم حداقل فقد جارو کنم  اما من پول اموزش دادم پول ندادم اونجا تا ۹ شب بمونم ب ...

خب قانون فنی حرفه ای اینکه که کلا کنسلی نداریم 

درصورتیکه هنر جو بخواد کنسل کنه بیاد بیانه کلاس رو پرداخت کنه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

قرار نیس مامانت کاری بکنه صرفن بره اونجا حرف بزنه همین هرجا دیگ ای بود برای کارایی ک کردی تازه حقو ...

خوب منم همینو میگم اما کاربرا میگن فلان کاریو کردی مثلن کار خاصی نبوده بهش میگی بیگاری 

ب این کارای ک من میکنم حقوق میدن 

جارو تمیز کردن اینه شستن ظرف 

این سری کارای پیش پا افتاده 

حتی یکی اومده بود میگف اینکارا رو میکنم بهم کار یاد بدین عوضش . 

میدونم خانومه سرسختیه رام نمیشه پولو بده . 

چکار کنم

خب قانون فنی حرفه ای اینکه که کلا کنسلی نداریم  درصورتیکه هنر جو بخواد کنسل کنه بیاد بیانه کلا ...

اینکارایی ک من میکنم باید یهش حقوق بدن نه تازه پولم بدم . 

من میگم پونصد دادم حالا بر گشت زده نمیشه 

میگم برم ی کرم ابرسان بگم بیاره بعدش بگم پولشو از روی همون حساب کن

بهش بگو من اومدم کارآموزی شاگرد رایگان سالن نیستم ک تا ۹ شب وایستم همین 

گفتم بهش هرموق مشتری دارین نیام روزایی ک خلوت تره اموزش بدین چن بار جلو دستتون بزنم برم 

گف نه بمون باید یاد بگیری 

اینکارایی ک من میکنم باید یهش حقوق بدن نه تازه پولم بدم .  من میگم پونصد دادم حالا بر گشت زده ...

نمیدونم 

انشالله که مشکلت حل شه  کرمو قبول کنه

ولی خب اگر قبول نکنه و شما کلاسو نری پولت سوخت میشه چون امکان برگشت نیست متاسفانه

خوب نمیده مشکل همینجاست موندم بگم کرمو بیاره  پولشو از رو اون حساب کنه یا؟

اره بگو کرمو بیاره پولشو نده 

چون اندازه اون پونصد تومن ازت کار کشیده 

منم خاهرم یه سال پیش دقیقا شرایط تورو داشت هیییییچی نشونش نمیداد فقط یه کاسه رنگ دستش میداد موهای مردمو رنگ کنه ....اخرش پولشو پس گرفت

نمیدونم  انشالله که مشکلت حل شه  کرمو قبول کنه ولی خب اگر قبول نکنه و شما کلاسو نری پولت ...

نه دیگ میگم اول بیاره بعد پول خواست میگم از روی پولم ک دادمتون حساب کنین ، بنظرتون منطقیه؟ 

نه دیگ میگم اول بیاره بعد پول خواست میگم از روی پولم ک دادمتون حساب کنین ، بنظرتون منطقیه؟ 

بله