2777
2789
عنوان

گیج شدم

108 بازدید | 3 پست

سلام من ۱۷ سالمه و تیزهوشان درس میخونم 

تقریبا از اول مهر امسال به طور عجیبی تغییر کردم.

کاملا متوجع کاری که میکنم نیستم یعنی من الان مثلا دارم به حرف زدن دوستم گوش میدم اگه دو دقیقه دیگه بپرسه چی گفتم اصلا یادم نمیاد موضوع راجب چی بوده یا وقتی دارم یچیزی میخونم درواقع وقتی به خودم میام میبینم همه متن رو خوندم ولی هیچی ازش نفهمیدم حتی یه کلمه یادم نیست. انگار که همه کارامو بدنم انجام میده و من اصلا هیچ اگاهی نسبت بهش ندارم یا حتی موقع نگاه کردن به چیزی بعضی مواقع میبینم اما انگار که ندیدم.مثلا من به یه عکس زل زدم ولی متوجع نیستم عکس راجب چی هست. و حافظم خیلی ضعیفه

دوروز پیش یادم نیست چیکار کردم .اولین کسی هستم که همچین حسی دارم؟کسی مثل من نبوده ک راهنماییم کنه؟نمیدونم بیماریه یا از استرس....دیگع دیوانه شدم من اخر این سال باید برای کنکورم امتحان بدم ولی انگار اصلا تو این دنیا نیستم.

نه نترس! این حواس‌پرتی و متمرکز نبودنه ! خود من چون عادت یه کتابو که می‌خونم باید خط به خطشو بفهمم ، اما بعضی وقتا یه صفحه رو ده بار می‌خونم چون آخر صفحه که می‌رسم متوجه میشم فقط خوندم! و در واقع حواسم پهلوی خر همسایه بوده! 😁

پس بی‌خودی نگران نشو و سعی کن تمرکز کنی!

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
نه نترس! این حواس‌پرتی و متمرکز نبودنه ! خود من چون عادت یه کتابو که می‌خونم باید خط به خطشو بفهمم ، ...

خیلی سعی میکنم ولی نمیشه تا به خودم میام میبینم سه صفحه رو یک ساعته دارم میخونم هنوزم یاد نگرفتم...

بعد دوستم که گفت احتمال داره بیماری داشته باشم برم دکتر استرس گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سعی میکنم ولی نمیشه تا به خودم میام میبینم سه صفحه رو یک ساعته دارم میخونم هنوزم یاد نگرفتم... ...

شاید دچار مه مغزی شدی که اونم چیز خاصی نیست. 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️