2777
2789
عنوان

الان من چی بگم به شوهرم؟؟؟

430 بازدید | 18 پست

شوهرم چون سابقه خیانت داشت باعث شد شک تو دلم بمونه هرچند الان واقعا تغییر کرده و توبه کرده وقشنگ میبینم چطور با رفتاراش میخواد اعتمادمو جلب کنه و دوستم داره 

خلاصه دیروز یه برگه دیدم تو ماشینش ک روش شماره نوشته شک کردم گفتم حتما شماره گرفته وخیانته 

به شوهرم گفتم این چیه اونم قسم میخورد ک یادش نیست شاید شماره مشتری بوده یا هرچی 

شوهرم ویزیتوره و هم فروشگاه داره 

باورنکردم رفتم پرینت گرفتم دیدم برج ۷ بهش زنگ زده خلاصه شوهرم رفت خوابید من یواشکی برداشتم به این شماره زنگ زدم دیدم یه اقایی جواب داد منم گفتم خانم فلانی اقاهه هم گفت نه اشتباه گرفتید این خط دست اقاس 

اینجا هم شوهرم از وقتی بهش گفتم تاوقتی خوابید و زنگ زدم همش خونه بود اینطوریم نبود ک بگیم رفت بیرون هماهنگ کرد بیچاره خواب بود و گوشیشم رو مبل خودش تو اتاق 

خلاصه رفتم شماره و زدم توگوشیش دیدم شوهرم سیو کرده مغازه اقای فلانی....

خب

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر شکم اشتباه درومد 

اما مشاوری ک میرفتم میگفت همیشه وانمود کن ب شوهرت اعتماد داری اینطور اونم سعی میکنه اعتمادتو خراب نکنه 

خلاصه الان نیازی هست بهش چیزی بگم؟؟؟

همون ظهر ک این حرفارو بهم زد منم بش گفتم باشه ولی سرسنگین بودم و اونم رفت خوابید الان نیازی هست بگم بهش چیزی ؟ک مثلا من بد برداشت کردم و ازش تعریف کنم واینا؟؟؟

خداروشکر شکم اشتباه درومد  اما مشاوری ک میرفتم میگفت همیشه وانمود کن ب شوهرت اعتماد داری اینطو ...

نه دیگ راجبش حرف نزن بیدار ک شد باهاش خوش اخلاق باش و براش شام مورد علاقشو بپز

خب دیگه شک ت برطرف شد کشش نده شما هم خیانت دیدی عزیزم حق داری چشمات بترسه خودت رو سرزنش نکن

الان نیازی هست چیزی ب همسرم بگم یا بیخیال شم؟خواستم مثلا ازش تعریف کنم واینا؟