2777
2789
عنوان

دوس پسر

170 بازدید | 18 پست

۳سال پیش یه اشتباهی کردم عاشق یه پسری شدم😐هنوز که هنوزه عذاب وجدان دارم...با اینکه حتی باهاش سر قرار نرفتم...فقط چند بار از فاصله چند متری از کنارم رد شد

بعد بعضیا میان با افتخار از دوس پسرای رنگارنگشون حرف میزنن

اینا چطور وجدانشونو خفه میکنن😅

بسترم،صدف خالیه یک تنهاییست ....و تو چون مروارید،گردن آویز کسان دگری 

عذاب وجدان نداره که 

منی باید عذاب وجدان بگیرم که با دوست پسرم خیلی راحتم 

البته افتخار نمیکنم واااقعا عذاب وجدان دارم ☹️ 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه متن اینستاگرامی خوندم می‌گفت ما دلمون نمیاد با پلاستیک فروشگاه کوروش بریم فروشگاه رفاه ، شما چطوری خیانت میکنید؟😂 خیلی بهش فکر کردم دیدم واقعاً همینجوریه من وقتی از جای دیگه خرید میکنم وقتی از جلوی سوپری محلمون رد میشم پلاستیکمو قایم میکنم😔😂😂 چطوری واقعاً؟!

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
رنگا رنگ داشتن افتخار نیست  اما قضاوت دیگران خیلی بده  منو اصلااا جز اون رنگا رنگ دارایی ...

قضاوت نیست...خودشون با خنده میان میگن من همزمان با چند نفرم وفلان

من کاری با زندگی کسی ندارم خودشون صحبت میکنن

فقط میگم اینا چند سال دیگه چطور میخان تو روی شوهرشون نگاه کنن

یا دلشون برا خانوادشون نمیسوزه

خب عزیزم شما هم دیگه سخت گرفتین

مجرد که هستی میتونی عاشق هر کی باشی کراش اینا

بعدم اون دخترایی که میگی شاید واقعا به قصد ازدواج رفتن جلو  و حتی بهم دست نزدن چرا عذاب وجدان داشته باشن؟

زندگی خودشونه دیگه

یعنی چون زندگی خودشونه باید هر کثافت کاریی که میخان بکنن؟

خب عزیزم شما هم دیگه سخت گرفتین مجرد که هستی میتونی عاشق هر کی باشی کراش اینا بعدم اون دخترایی که ...

میگم همزمان با۴۰نفر رل میزنن😐

قضاوت نیست...خودشون با خنده میان میگن من همزمان با چند نفرم وفلان من کاری با زندگی کسی ندارم خودشون ...

خودتونم دارین میگین "فقط میگم" 

اونا کارشون اشتباهه اشتباه 

شما رو به مقدساتی که دارین قسم، فقط نگین 

نمیدونین با همین فقط گفتنا چنتا زندگی رو ندونسته خراب کردین و میکنین 

این فقط گفتنه مشخصه که عادت دارین همش فقط بگین 

بابا شما درست زندگی کن، فقطم نگو 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز