2777
2789
کلا شوهرم ب غذای بیرون عادت کرده اکثر غذای بیرون میگیره بگم نگیر خودش بیرون میخوره    

غذای بیرون نمیدونم چرا خوشمزس مثلا زرشک پلو بامرغ سوپ پیتزا جوجه کباب ساندویچای بیرون انگار یه طعم خاصی دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذای بیرون نمیدونم چرا خوشمزس مثلا زرشک پلو بامرغ سوپ پیتزا جوجه کباب ساندویچای بیرون انگار یه طعم خ ...

آره شوهرمم چون تو مجردی همش غذای بیرون خورده اصلا غذای منو زیاد قبول نداره ب اون باشه دوست داره هرروز بیرونی بگیره الان من عشقی آشپزی میکنم هروقت حالشو داشته باشم چون میدونم زیاد براش مهم نیست سختم نمیگیرم اگه میپزمم برای بچه هاست بیشتر 

آره شوهرمم چون تو مجردی همش غذای بیرون خورده اصلا غذای منو زیاد قبول نداره ب اون باشه دوست داره هررو ...

اتفاقا ا عکسا مشخصه دستپختتون خیلی عالیه دستتون دردنکنه

ولی خب فک کنم چون هم سرآشپزای مخصوص دارن هم غذا باحجم بالادرست میشه یکم خوشمزه تره مثلا کلی مرغ تودیگ فرق داره با چارتا تیکه مرغ یا سرخ کردنیاشونو قوطه ور درروغن میکنن و...

اتفاقا ا عکسا مشخصه دستپختتون خیلی عالیه دستتون دردنکنه ولی خب فک کنم چون هم سرآشپزای مخصوص دارن هم ...

مممنونم عزیزم، آره درست میگی  هرچی گوشت و مرغ داخل خورشت بیشتر باشه طعمش بهتر میشه دیگه از اونا ک حجمش خیلیه