noouri مدیر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1546 عنوان قدتون چنده ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 62 پست سلام بچه ها من ۱۶ سالمه قدم ۱۶۵ خیلی دوست دارم ۵ سانت دیگه قد بکشم ک بشم ۱۷۰ کسی راه حل داره مثل ورزش یا تغذیه قد خودتون چنده ؟ هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙 1402/09/12 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehr_nasim عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 589 عزیزم من خودم ۱۶ سالمه ۱۶۵ قدم ولی کل خانوادم بالای ۱۷۰ دوستامم ک نگمبرات من کنارشون خیلی قد ... ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی♥️ این چیزایی که گفتی رو سعی میکنه رعایت کنه ولی مهمتر از همه استرس و فشار درسه امیدوارم بختت بلند باشه عزیزم آنگاه که لیاقت دریافت خدا را در خویش داشته باشی ، بدان که او به هزاران شیوه در تو تجلی خواهد کرد.
noouri مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1546 ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی♥️ این چیزایی که گفتی رو سعی میکنه رعایت کنه ولی مهمتر از همه اس ... قربونت برم عزیزم موفق باشید ♥🌹 هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
monaaa_nazari عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 872 ما یه نفرو داشتیم تو خانواده امون هفته ایی ۳ تا نوشابه میخورد بدنش خیلی پر شده بود 😂 یا خدا من بیماری کولیت روده دارم نمیتونم این چیزا رو بخورم.وگرنه میمیرم😁 خدایا شکرت♥️