2777
2789
عنوان

ی لحظه بیا

133 بازدید | 11 پست

سلام من نوجوان هستم.وخواب سنگینی دارم‌به شدت سنگین.یکبار سبدی ازروبوم افتاده بودکه صدای بلندی داده بودمن متوجه نشدم.کلااگربزنن وبکوبن فکرکنم متوجه بشم.فصل امتحاناته چندشب پیش به پدرومادرم گفتم صدام کنیددرس بخونم.فرداش که دوباره خواستم صدام زنن گفتن بیدارنمیشی وفحش میدی...

بگین توروخداچیکارکنم؟؟؟

اعصابم خورده.خیلی وقتا برای ترس ازاینکه بیدارشدم بعدازظهرانمی خانم.لطفااگرراهکاری دارید بگین

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

به اطرافیانت بگو وقتی بیدارت میکنن آب بپاشن تو صورتت...فحشم دادی توجه نکنن...فقط این به ذهنم رسید عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آلارم ترسناک بگذار رو گوشی آلام خروس جیغ و... 

گوشی ندارم چندوقتی میذاشتم بیدارنمی شدم خاموش می کردن

به اطرافیانت بگو وقتی بیدارت میکنن آب بپاشن تو صورتت...فحشم دادی توجه نکنن...فقط این به ذهنم رسید عز ...

له ماما نم گفتم‌من نمی فهمم بیدارم کنین

گوشی رو دور بذار از خودت که برای خاموش کردن ساعتش مجبور باشی از جات بلند بشی

هشدار خاموش می کنن خودشون

آلارم ترسناک بگذار رو گوشی آلام خروس جیغ و...  

😂😂😂😂😂من آلارم گوشیم صدای افتضاحیه شوهرم میگه صبحا حس میکنم توی قبیله ی سرخ پوستا و آدمخوارا گیر افتادم...اینم بگم خیلی وقتا خودم بیدارش کردم برای کارش وگرنه خواب میموند...من اکثرا توی خواب مواقعی که ضروری باشه هوشیارم..مثلا شوهرم تازه گوشش رو عمل کرد و جراحی کردن و بخیه خورده ،تو خواب تا دستش میره سمت گوشش من تو عالم خواب مچ دستشو میگیرم میگم نکن...تازه جالبه تو عالم خواب ازم می‌پرسه چرا نکنم میگم گوشت بخیه داره خون میاد..داستانی داریم تو عمق خواب باید توضیح بدم بهش که چرا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اولین شبی که میخواستم تا صبح بیدار بمونم فیلم ترسناک دیدم و نشستم چند تا داستان ترسناک خوندم ، باور کن اگه خوابمم میومد نمی‌تونستم بخوابم قشنگ جواب بود ، واسه بیدار شدنم با یه آلارم خاص بیدار شو واسه خودت شرطی سازی کن الان چند ساله من فقط با یه آهنگ بیدار میشم اگه اتفاقی آهنگه به گوشم بخوره هم حس میکنم الان باید بیدار بشم 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙