2789
عنوان

جفت قدامی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 39 پست
پس احتمال اینکه بگن دختره وپسر شه بیشتره تا اینکه بگن پسره ودخترشه؟

اره دقیقا چون حتما ی چیزی میبینن ک میگن پسره

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

اره دقیقا چون حتما ی چیزی میبینن ک میگن پسره

حالا توسونو هفته ۱۵ هم دکتره دقت کرد گفت یه چیزی میبینم باز گفت ۸۰درصده تازه به بهونه دلدرد رفتم که فقط جنسیتو بفهمم باز موفق نشدم😂😅😅😅

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هردوتا عکس سونوتو بدون لینک بفرس بی زحمت گلم دوباره

فدات شم عکسه اینجور نمیاد نمیدونم مشکل از چیه ولی فقط آپلود کنم میتونم بگذارم

حالا توسونو هفته ۱۵ هم دکتره دقت کرد گفت یه چیزی میبینم باز گفت ۸۰درصده تازه به بهونه دلدرد رفتم که ...

عزیزدلمممممم مامان کنجکاو الهی دلت شادبشه 

دنیاهم اومد بگوووو پسرم من روی تو خیلی کنجکاو بودم واسترس کشیدم وای بحالت بحرفم نکنی😂😂😂😂

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

فدات شم عکسه اینجور نمیاد نمیدونم مشکل از چیه ولی فقط آپلود کنم میتونم بگذارم

چرا میاد امتحان کن 

البته اسکرین بگیر رو عکسات

عزیزدلمممممم مامان کنجکاو الهی دلت شادبشه  دنیاهم اومد بگوووو پسرم من روی تو خیلی کنجکاو بودم ...

دنیا بیاد که دولشو اول میپیچم بعدشم تقدیم باباش میکنم😂 آخه شوهرم هم منتظره یه پسر داشته باشه بخاطر کارش 

مربی تیم استانه وخودم متوجه هستم دلش میخواد یه پسر داشته باشه که بتونه بکشوندش بالا

چرا میاد امتحان کن  البته اسکرین بگیر رو عکسات

وققتی میزنم این قسمتی که میشه وارد شد تصویر ارسال کرد اصلا باز نمیکنه هیچ گزینه ای رو

دنیا بیاد که دولشو اول میپیچم بعدشم تقدیم باباش میکنم😂 آخه شوهرم هم منتظره یه پسر داشته باشه بخاطر ...

الهی خدا ناامیدتون نکنه وی پسر سالمو صالح باشه انشاالله

الهی موفقیت هم دخترتون هم پسرتونو ببینید

الهی خدا ناامیدتون نکنه وی پسر سالمو صالح باشه انشاالله الهی موفقیت هم دخترتون هم پسرتونو ببینید

ممنونم مهربونم برام دعا کن

نه متاسفانه بخاطر همین بود از اینجا فرستادم برات  مگه لینکا باز نمیشن؟

چرا الان بفرستی میاد ولی بمونه حذف میشه